E
esmeralda
Gość
panziorka kurcze, ja nie wiem, bo ja usg miałam robione w sierpniu jakoś dwa razy i dzidzi ważyła wtedy za pierwszym razem prawie 900 gramów, a po tygodniu już miała około 1100-1200 więc bardzo ładnie rosła kruszyna, a później już jak szłam to nie było wykonywane usg, ani razu we wrześniu nie miałam robione, więc nie wiem co u malutkiej, ale podejrzewam, że jak do tej pory było spoko, to i teraz jest ok, może faktycznie dziecko rośnie a ja chudnę? nie mam pojęcia. widzisz właśnie dziś byłam u gina i dopiero po powrocie analizuję zawsze jeśli coś mi nie gra..
pati pati racja jeszcze 6 tyg. a nie wiesz czy jeśli np dotrwamy do 40 tygodnia albo jeśli termin przekroczymy to jak to jest? też skierowanie potrzebne? bo moja koleżanka akurat szła na skierowanie 2 tyg po terminie!! i nie wiem, mi się wydaje, że to było chyba za późno trochę...
aha..i masz rację 34 tydz ciąży to o wiele za wcześnie żeby doszukiwać się sygnałów nadchodzącego porodu będzie dobrzeeeee..jeszcze tyyyle czasu mamy
pati pati racja jeszcze 6 tyg. a nie wiesz czy jeśli np dotrwamy do 40 tygodnia albo jeśli termin przekroczymy to jak to jest? też skierowanie potrzebne? bo moja koleżanka akurat szła na skierowanie 2 tyg po terminie!! i nie wiem, mi się wydaje, że to było chyba za późno trochę...
aha..i masz rację 34 tydz ciąży to o wiele za wcześnie żeby doszukiwać się sygnałów nadchodzącego porodu będzie dobrzeeeee..jeszcze tyyyle czasu mamy