reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
U nas również wszystko w porządku. Gorzej z moim ciśnieniem. Mam strasznie niskie (pewnie, że lepiej niskie niż wysokie), ale czasem ledwo stoję na nogach.
Wszystko wskazuje na to, że będziemy mieć córcię - Kingę :)
Jest już komitet kolejkowy kawalerów, bo moje wszystkie znajome obdarzone chłopakami.

moja wizyta w poniedziałek dopiero, a dzisiaj w nocy zaczęła mi się macica stawiać... czyli dokładnie ta sama sytuacja co w poprzedniej ciąży. Mam tylko nadzieję, że uda się założyć szew na szyjkę zanim zacznie się skracać i jakoś będę funkcjonowała.

hej dziewczyny ;) wczoraj miałam usg, jak na tym etapie wszystko wporządku, ale usg połówkowe będę miała dopiero za 3 tygodnie przy kolejnej wizycie ;] oczywiście zapomniałam się zapytać o wiele rzeczy, tragedia, następnym razem pójdę z listą pytań zapisaną na kartce, znów obniżamy dawkę luteiny bo podstawowe funkcje przejęło już łożysko,
teraz konkrety: maleństwo ma wagę 157 g, wymiar dwuciemieniowy 3,83 cm, obwód brzuszka 10,69 cm, długość kości udowej 1,99 cm, to by było na tyle, z wrażenia zapomniałam zapytać się jaką długość ma całe maleństwo :( no ale trudno, dowiem się w takim razie przy kolejnej wizycie
no i kolejny konkret: będzie DZIEWCZYNKA!!!!!!! ;) chyba już czas zmienić suwaczek na różowy ;) i kolejna ciekawa focia do kompletu ;) gdzie dziewuszka ładnie ułożona i widać śliczny kręgosłupik :p

Zobacz załącznik 475277

:D ale trzeba sobie powiększyć niestety jakoś tak dziwnie mi się zeskanowało...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maria dzięki!!! bardzo się cieszę ;) najważniejsze teraz jest aby urodziła się zdrowiutka ;] a Ty już wiesz jaką płeć będzie miało Twoje maleństwo?? bo nie wiem czy pisałaś, w każdym bądź razie nie widziałam....

reklama
Do góry