reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Gratuluje, piękne.
Szczebiotka
Fanka BB :)
Kobietki gratuluję serdecznie udanych wizyt, szczególnie tym z Was, które już słyszały serduszko. Myślę, że to najpiękniejszy dźwięk na świecie:-)
Troszkę też Wam zazdroszczę, ja czekam na tel od położnej i pewnie za tydzień lub dwa pierwsza wizyta ale Kruszynkę zobaczę dopiero ok 12 tygodnia
Troszkę też Wam zazdroszczę, ja czekam na tel od położnej i pewnie za tydzień lub dwa pierwsza wizyta ale Kruszynkę zobaczę dopiero ok 12 tygodnia
tak, na obu miałam usg i 11go też będę mieć....
ja miałam co tydzień bo były problemy teraz co dwa a tak naprawdę jeśli nic się nie dzieje to raz na miesiąc to jest normalne
Mal, między 5 a 13tc nie mam już żadnego usg zaplanowanego.
Co do czestotliwosci wizyt, to mysle ze po zobaczeniu serduszka 4 tyg to normalne (jak wszystko jest dobrze), a dziewczyny, ktore poszly pierwszy raz szybciej i nie bylo jeszcze widac zabardzo, to musialy przyjsc za 1 lub 2 tyg.
Dzięki dziewczyny I tak zrobię, pójdę za 2-3 tyg od pierwszej wizyty, żeby zobaczyć to upragnione serduszko, a potem już grzecznie co 4 tyg.
matyjasowa, e-stera, Elzu - ogromnie gratuluję udanych wizyt :-) Elzu fotki super
Trzymam kciuki &&&&&&&& za jutrzejsze wizyty.
a ja znowu muszę sie pożalić
byłam dziś u ginekologa, który jak poszłam do niego po raz pierwszy to był 6tydz. 1 dz. nie chciał mnie nawet zbadać po powiedział że to za wcześnie i kazał przyjśc za dwa tyg. (czyli dziś) w między czasie byłam prywatnie i na usg była już kropeczka,ale jeszcze nic wiecej sie nie dowiedziałam. A teraz jak do niego poszłam to liczyłam na usg, bo on nie wie, że byłam prywatnie. On tylko zbadał mnie (tak jak normalnie się bada) i na wyczucie powiedział tylko że na pewno jestem w ciąży (jakbym tego nie wiedziała) i że mam przyjść za 4 tygodnie to zrobimy pierwsze usg! A jak sie zapytałam, czy zrobi mi dziś to powiedział po co? Nie ma takiej potrzeby! Wrrrrr! Znowu będę musiała iść prywatnie żeby się czegokolwiek dowiedzieć
sylha
mama bliźniakowa
judytaw- i potem się dziwić dlaczego wolimy prywatnie......co za burak!!!!!!Kurde w 21 wieku żyjemy!!!!
reklama
T
taycia
Gość
ja też!Nikita, Wesoła i Sylha trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-)
Madzia31 - gratki z udanej wizyty!!!
Elzu - super dzidzia