reklama
Elomelo
Fanka BB :)
Elomelo, to była lista na dziś, a taka na najbliższe dni jest gdzieś wczesniej.
o, nanulika już wprowadziła porządek
Przepraszam i dzieki Zakręcona dzisiaj jestem jak nie wiem co ...
pola.
Fanka BB :)
Wg mnie wizyty co 4 tygodnie są jak najbardziej ok no chyba ze są przesłanki aby częściej sprawdzać stan zdrowia mamy. Ja w tym miesiącu byłam aż u 4 lekarzy i każdy mi robił badania. Szukam lekarza do prowadzenia ciazy ale jeszcze go nie znalazłam. Chciałabym znaleźć takiego ktory zajmie sie mną kompleksowo tzn zarówno zbada jak i zrobi USG jak i wysle na badania. Chodzenie do 3-4 rożnych lekarzy mi sie wcale nie uśmiecha...
Jutro mam wizytę u gin-Endo ale to tylko w związku z moja tarczyca.
W tym tygodniu chciałabym jeszcze raz powtórzyć USG ale sama juz nie wiem czy jest sens czy może lepiej poczekać do 13 tc
W tym tygodniu chciałabym jeszcze raz powtórzyć USG ale sama juz nie wiem czy jest sens czy może lepiej poczekać do 13 tc
Drogie Mamusie, co myślicie o statuetkach z wygrawerowanym USG Waszego Maleństwa w krysztale? Pamiątka na całe życie Polecam, zobaczcie -> Zdjęcie USG 2.5D w statuetce 10x7x3 cm - prezenty i upominki z CrystalCiTY
Czy na wszystkich miałaś robione USG?ja miałam 7 marca, potem 21 marca (po 2 tyg) a teraz 11 kwietnia (po 3 tyg)...
Między 5 a 13 tyg masz zaplanowane jeszcze usg?ja byłam na pierwszej wizycie w 5tc, potem za tydz miałam przyjść z wynikami badań (to było tydz temu), a teraz 16 kwietnia po dalsze l4 i następne usg dopiero w 13tc.
Wg mnie wizyty co 4 tygodnie są jak najbardziej ok no chyba ze są przesłanki aby częściej sprawdzać stan zdrowia mamy. Ja w tym miesiącu byłam aż u 4 lekarzy i każdy mi robił badania. Szukam lekarza do prowadzenia ciazy ale jeszcze go nie znalazłam. Chciałabym znaleźć takiego ktory zajmie sie mną kompleksowo tzn zarówno zbada jak i zrobi USG jak i wysle na badania. Chodzenie do 3-4 rożnych lekarzy mi sie wcale nie uśmiecha...
Moja gin tak samo mówi, że co 4 tyg wystarczy. Mnie strasznie męczy, żeby potwierdzić bicie serduszka, bo wiecie, sam pęcherz to trochę mało ;-)
pola chcesz znaleźć gin prowadzącego to znaczy, że zmieniasz dotychczasowego?
Mam podobny dylemat, bo moja gin jak do tej pory była dla mnie OK, ale też nigdy nic mi się nie działo poza jedną drobnostką. Wiele osób z mojego miasta jeździ do innej miejscowości z ciążami i rodzić, bo tam porodówka ma dużo lepsze opinie.
reklama