reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Emka racja że lepiej być pod kontrolą a i czas pewnie Ci zleci bo to jednak już tak niedługo... trzymam za Was mocno kciuki[emoji10] byle mały był zdrowy!

Keejti sama słodycz[emoji64][emoji10] ja na afi się nie znam więc nie wypowiadam się...

Netta to już też spora dziewczynka [emoji6]

Emalka może pogoda tak na Ciebie wpływa albo bierze Cię jakieś chorobsko...

Nika nie pomyslalabym że ból głowy ma jakieś znaczenie ale jak tak to może faktycznie lepiej pojechać na ip i się uspokoić...

Iza hehe [emoji6] to ten przystojniak?[emoji2]

A skąd wiecie jakie macie afi??

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Afi mierzą na usg długość czterech komór wód plodowych norma chyba od 8 do 20 jakoś tak. Raz mi tylko zmierzył doktorek na ostatnim usg. By sprawdzić czy jest szansa i miejsce na obrót to powiedział że jeszcze dużo wód afi 11 może się obrócić.

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Aob nie on nie jest jakos przystojny, jest taki zawsze elegancki ale na luzie, sympatyczny baaaardzo :) Kejti kuźwa jak ja Ci sie podniece.. ;p, pogadaj jeszcze to ci zafunduje taki masazyk kroku ze nigdy nie zapomnisz ;p u mnie afi 14 tydz temu , a ruchow nie licze .. zreszta jak je liczyc jak ja wiekszosc dnia przesypiam :O

Em Ka trzymaj się tam

Keejti gratki [emoji170] cudowne zdjęcia . Ten nosek i usteczka mmm

Iza to rzeczywiście fajnie

U mnie dzisiaj bardzo złe samopoczucie. Słabo,ból głowy i zawroty...codziennie ostatnio mierze ciśnienie a dzisiaj jakoś nie pomyślałam o tym

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka oj ti uważaj , mnie wlasnie ostatnio tez łapały zimne poty jakies duszności i słabości dlatego tym bardziej cieszę sie ze jestem tu ... no spa to to nie jest ale zawsze psychicznie bezpieczniej :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

EmKa opisze tutaj.
Wczoraj rano poszlam do wc zrobic siku. Zrobilam i jak wstalam to poczulam ze zrobilo mi sie mokro,cos pocieklo po nogach. Wytarlam i udalam sie do lozka. Chwile po tym przyszedl obchod. Pytali jaka mam wade serca. Powiedzialam ze doktor na izbie przy przyjeciu zalecila konsultacje kardio. Zapisali sobie to i za jakies 10 min.udalam sie na badanie na fotelu. Siadajac na fotelu znowu pocieklo. Rozwarcia nie bylo, macica wysoko. Papierek pokazal odczyn 6.8. Stwierdzili ze to woddy i kazali sie pakowac na porodowke. W miedzy czasie wbili wenflon i dostalam pierwsza dawke antybiotyku na paciorkoewca.zapytalam o kardiologa to miedzy soba gadali ze teraz to niech sie porodowka tym zajmie. Zadzwonilam do gina ze jade na porodowke i ze sacza sie wody.
Na porodowce zestresowana ale szczesliwa widzialam ze szykuja sale cieszylam sie ze to dla mnie, ze zaraz zobacze moj skarb ale niestety zaraz przyszla polozna i powiedziala ze wszystko mozevtrwac nawet i dwa trzy dni. Jak pytalam o kardiologa to oczy jak 5 zl robily. Pozniej przyszla zmiana i przyjechal moj tato poszedl do doktorki ktora przyszla i dopiero ona sie tym wszystkim zajela od A do Z. Poszla do kardiologa po czym wrocila z info ze nie moge rodzic naturalnie....powiedziala ze ok.21 zrobimy cc. W miedzyczasie znowu antybiotyk.
Zalozyli mi cewnik dali cos przeciw wymiotom i sru na sale operacyjna. Trzeslam sie strasznie. Fakt ze bylo tam zimno. Weszlam na stol, zrobilam koci grzbiet a snestezjolog wkuwal zniczulenie.
Na stole podczas wyciagania malego bardzo mna szarpali. Zwymiotowal na stole. Serce walilo jak szalone ale anestezjolog ogarnal sytuacje kroplowkami.
Polazali mi malego i zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia. Wytarli go i powiedzieli ze wazy 3670 i mierzy 53cm. Dali mi go na klatke abym go przytulila i zabrali::-)
Na sali maly obok mnie w tym wozeczku. Polozne cala noc chodzily kolo niego. Narazie 2 porcje mm dostal pozniej ja bede pionizowana i proba kp.
Jest cudnie <3

reklama
Do góry