reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Tez sie cieszę ze to sie wstrzymało w okolicach 3 kg a nie dwoch, bo to juz taka znaczna waga , ale o te wody do tego sa niepokojące - podobno picie nie na wpływu na ich ilość, bo próbowałam posbpytac położne czy mogę cos zrobić to mowia ze nie ...
a jakby było cokolwiek nie tak to beda wywoływać a jak nie to poczekamy do przyszłego tygodnia ściągną krążek i zobaczaymh, ale jak dla mnie moga wywoływać juz w 38 byleby był zdrowy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka trzymaj sie, 3 kg to ladna waga. Dobrze ze beda mieli Cie na oku

Ja po wizycie, z malutka wszystko ok wazy 2.5kg jesli chodzi o wody to afi 11 to dobrze czy malo?
Zalaczam foteczki bo na sam koniec i ja sie doczekalam ;)
Tp powiedział ze bierze z om czyli na 8.11 a nie 19.11

Jak nie urodze to na wizyte 3.11
A no i waga 73kg to juz 8,5 do przodu

Hemoglobina i żelazo slabe i zmienil mi tabletki zeby jeszcze podniesc do porodu
1476460438-1d1mld.jpeg

1476460464-1d1mld.jpeg

1476460479-1d1mld.jpeg

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

U mnie było 11 ostatnio także w porządku. Mój dziec słabo się rusza w ciągu dnia od dwóch dni. Najmocniej czuję ja rano i wieczorem. Juz dziś myślałam czy nie jechać na ip A tu nagle zaczyna się normalnie wiercic. Jutro idę pobrać krew to poproszę by mi ciśnienie zmierzyła pielęgniarka przy okazji bo martwi mnie ten ból głowy od wczoraj. Chociaż dziś bolała dużo mniej. Bo dziś obeszło się bez apapu i okladow.

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Emalka nie chce Cie straszyć ale ja na Twoim miejscu pojechalabym na izbę przyjęć.

Moj gin ktory prowadził mi ciaze powiedział ze gdybym sie zle poczuła albo gdyby bolała mnie głowa to mam odrazu jechać na IP. Teraz w szpitalu ordynator codziennie na obchodzie pyta jak sie czuje i czy czasem głowa nie boli. Do tego jeszcze słabiej czujesz ruchy... Liczysz?
Bol głowy to zły znak. Jedz niech sprawdza, zrobią ktg.

Keejti super fotka, sliczniusia córeczka!
Emka 3kg to juz niezła waga, trzymam kciuki zeby było dobrze.

Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Ostatnia edycja:
a u mnie nic ciekawego.. wizyta krotka , szyjka trzyma sie , pobral tylko ten gbs czy jak tam i tyle. Ale jaka radosc byla z tego kosza o jaaa :) tak sie ucieszyl :) ,az rece zlozyl :) facet jest mega..:) tak sie cieszyl jak zobaczyl ze to juz 37 tydz leci :) i nie mowi ze ja doczekalam .. tylko MY :) ma podejscie do pacjentek :)..

reklama
Nika liczę ruchy Twoja metodą [emoji5] jest ok ponad 10 w 12h.
Z tym ciśnieniem to sobie chce sprawdzić po tym co u Was właśnie czytam. Do tej pory nie miałam nigdy z nim problemów góra 110/70.

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Do góry