reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Keejti ja ostatnio czułam znowu jakieś swędzenie ale dwa dni clotri i spokój. Cytologi panicznie się boje ale chyba musze się przełamać, tym bardziej ze mówisz, że objawów zero..
Czekam na wiesci od Ciebie co lelarz w poniedziałek powie!
U mnie krucho z apetytem.. Ale opycham się np. Czeresniami czy wonogronem, roznie. Arbuza bym zjadła. I waga do góry idzie aż mi żal.. Bo obiad be, śniadanie be.. Jem wase.. Cycki rosną ale aż tyle.. Niby teraz nam dochodzi 0,5kgna tydzień.. Az strach..

Lilith teraz to norma do 2kg na miesiąc. Czyli tak jak mówisz 0.5na tydzień.
U mnie ostatnio w 3tyg 700gram. Zobaczymy teraz

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Pamiętam u Ciebie te 700 bo myślałam, że malutko.. Mi już 2 kg do przodu poszły. Nie przejmuje się waga, bo wiem ze zrzuce. Mój też mówi, że chudzielec bo zebra dalej widzę nawet na plecach czy kości na klacie a miałam nadzieję to zakryć.. A tu Dupa, waga rośnie i chyba w coś innego idzie :-)
Zresztą czuje się kijowo, ni to w ciazy ni to przytyta, nie wiem.. Ociezala juz na pewno..i popuvhnieta.

Haha i marudna!

Lilith ja ogólnie 3.5kg przytylam od początku ciąży ;-) więc nie jakoś mało a w między czasie schudlam jeszcze więc w rzeczywistości jest pewnie więcej.

Ja tez schudłam ale nie liczę tego bo wtedy też przybralabym juz ponad 3kg..
Za to ważne, że brzuszek rośnie i cyce to jest na co zwalić te kg, trzeba znajdować pozytywy.
To puchniecie jednak jest zastanawiające. Bo upałów brak i ciąża wczesna. Ciśnienie może midc znaczenie? Czy raczej woda w organizmie?

Lilith stawialabym na wodę w organizmie.

Ostatnio znalazłam swoje stare zdjęcie z Judi w ciazy. Wtedy wszyscy mówili, że wyglądam jak Ruska pijaczka.. Nawet oczy miałam zapuchniete. Liczę, że powtórki nie będzie..

reklama
Do góry