reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Haha a co to?

Wiklinka gratki wielkie!
Ja byłam pewna, że cora ale ludzilam się na synka.. Z czasem się przyzwyczaisz i przegonisz gorsze myśli, głowa do góry.

Linka no ciagle gadam, że muszę kupić ciśnieniomierz i na tym się kończy. U położnej czy lekarza zawsze za wysokie za to w domu jak mam mierzone, to zawsze za niskie.
Wiem, ze puchnac mogę od tego. Moja babcia miała ten stan i szybciej urodziła.. Z cora niskie ciśnienie a mega popuchnieta bylam..

reklama
Lilith ja bym sobie wrecz reke dala uciac ze to corka bedzie ....i bylabym bez reki :) Duzo smiechu bylo dzisiaj , mlody sie dziwnie ustawil i lekarz kazal mezowi leciec po cos slodkiego i wejsc po nastepnej pacjentce . Mlody po slodkim zaczal tak fikac , ze ledwo go zmierzyl no ale nogi rozlozyl :) Ruszal buzka jakby pil wody i glaskal sie po glowie :) cos pieknego :)

Wiklinka gratuluje facecika:) nie martw sie, oni w obsłudze znacznie prostsi niż dziewczynki!
Lilith uważaj z tym ciśnieniem... I rób badania na białko w moczu. Kumpeli gin nie dopilnował i cudem przeżyła, bo jak straciła przytomność i dostała drgawek to na szczęście jej maz był w domu, wezwał pogotowie to wzięli ja do szpitala i na cito cc robili... Zatrucie ciążowe to nie żarty.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Co to za post z terminami wizyt?
Chyba jestem dzisiaj jakaś do tyłu bo kompletnie nie kumam o co chodzi i kto to zamieścił.

Mama czwórki no nie mam pojęcia ale chyba nic istotnego.

Wiklinka ja byłam pewna całej mojej trójki i nigdy się nie pomyliłam hihi.
Za to ja na ostatnie usg podgladowe Zapomnialam zjeść słodkie.. Szkoda bo normalnie pamiętam. Moja mała tez się lubi głaskać po głowie hihi i ssać kciuka.

Ivi badają regularnie, mogę nawet częściej oddawać do badania. Wiem by tego nie zaniedbac bo conieco o tym wiem. Tylko ciężko mi wydać kasę na ten ciśnieniomierz jak teraz same wydatki a chyba taniochy nie warto kupować..

Lilith jak kupilam cisnieniomierz w aptece za niecale 30 euro , taki zwykly . Prezent dla tesciowej. Mierzy super , a babka w aptece powiedziala , ze roznica pomiedzy tym za 30 a tym za ponad 60 to tylko nazwa firmy .A czasami w aptekach mozna na przeceny trafic , popytaj z ciekawosci , napewno cos ci doradza. takie z bazarow chyba bym odpuscila bo bym sie bala ze mi sie w reku rozleci:p

Ja kupilam ostatnio cosnieniomierz za 110zl w aptece a nastepnego dnia przyszla ulotka z kaufland i tam mialy byc po 39 i 49 zl. Za bardzo sie pospieszylam..;-)

Wiklinka-gratuluje syneczka:-) ubranka dla chlopcow tez sa slodziutkie:-D dzisiaj widzialam chlopca w okiwkowych spodenkach szarym sweterku i oliwkowo-szarym kapeluszu:-D
Ja sie nastawiam na to ze u mnie jest synus:-))

Ostatnia edycja:
No właśnie kurde.. Mam teraz na wyprzedaży i jakieś za 20f..ale to takie podejrzane trochę i myślę, może poczekam i kupie później ten za 50f a to i tak by tak drogo nie było..
Chyba macie rację..zrobię ponowne rozeznanie i chyba wcześniej się zdecyduje..
Jeszcze w tym tyg.planowalam kupić synkowi hulajnoge bo moja jeździć na swojej nie może bo ten się dre.. Dostanie szybciej prezent i tyle ale to jednak znowu dodatkowy wydatek i dwa ciśnieniomierze haha.

No i zaczal sie stres wizytowy..brrr juz zdazylam wymiotowac.
Dziewczyny prosze o Wasze kciuki od 17.15 aby maluszek byl zdrowy a moje ostatnie sny sie nie sprawdzily...
Mozecie tez trzymac za to aby pokazal co ma miedzy nozkami ;-)

reklama
Do góry