reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny u mnie waga nadal stoi. to już chyba czas się martwić. Nie mam apetytu w ogóle. Staram się podjadać owoce jak tylko mogę. Od mięsa mnie odrzuca. Mleka jogurtów nie mogę. Masakra jakaś. Już nie wiem co mam jeść.

reklama
Ku radosci mojego meza jest syn :) Przeziernosc 1.8 ( nie wiem czy to dobrze czy zle )
938cc0ebf8b02ee6med.jpg

Wiklinka- masz prawo do takich emocji. Przyzwyczaisz się pomału. Walnę teraz mega banałem" najważniejsze , żeby było zdrowe". Ludzie to powtarzają czasem bez zastanowienia, ale ja z perspektywy kobiety, która może urodzić chore dziecko
powiem, że to są święte słowa. Jak pojawia się takie zagrożenie to płeć przestaje mieć już jakiekolwiek znaczenie.

Wiklina gratuluję chłopca ;) co ja mam powiedzieć jak 5 chłopak w drodze :) ale cieszę się bardzo , a jaka obstawe będę miała mój się śmieje ze nawet zemna poklucic się nie będzie mógł jak tylu obrońców będę miała ...

Lili niechce straszyć ale od nadciśnienia można puchnac w ciąży , często mierzysz ciśnienie ?

Linka oj to dorobcie jeszczce troche i jakas druzyna? :) ja sie nastawilam znowu na roz , falbanki ale teraz widze i plusy chlopca.Mloda zostanie jedyna ksiezniczka , o chlopca bedzie mniej zazdrosna bo w koncu ksiezniczka jest tylko jedna .....no i jak zobaczylam dzisiaj conversy w rozmiarze 0to sie rozplynelam :p najgorsze jest to , ze ja nie wiem jak chlopca obslugiwac .....:/ edit . Linka jednak zazdroszcze .....nie ma nic piekniejszego niz duza rodzina , wspolne swieta beda wygladaly pieknie <3 i zawsze dzieciaki beda mialy w sobie oparcie.

reklama
Nasze wizyty:

23.05:
Priinceseczka 17:05
Keejti-93. 14:30
24.05:
Lina1988 17:00
25.05:
Joasia_1986. 16:20
Aob66. 9:00
Milia80. 17:00
Nininka 93. Amniopunkcja.