reklama
aob66
Moderatorka
Linka chyba sie spoznilam ale jakby co to tez trzymam kciuki :-)
Napisane na HUAWEI G510-0200 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI G510-0200 w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Fanka BB :)
Aob nie spóźnilas się bo sama miałam spory poślizg ..
przytyłam wkoncu , ciśnienie niskie jak zawsze , skierowanie na mocz i morfologie mam byłam na NFZ wiec usg nie było , za to było co mierzyć bo brzuszek spory serduszka wysłuchał po l4 jutro się musze zgłosić bo brakło jej druków ...chciałam się z nią umówić na usg ale mówi ze tyle co po prenatalnych niema sensu a zaraz połowkowe trzeba robić tylko jeszcze nie mam pojęcia gdzie
przytyłam wkoncu , ciśnienie niskie jak zawsze , skierowanie na mocz i morfologie mam byłam na NFZ wiec usg nie było , za to było co mierzyć bo brzuszek spory serduszka wysłuchał po l4 jutro się musze zgłosić bo brakło jej druków ...chciałam się z nią umówić na usg ale mówi ze tyle co po prenatalnych niema sensu a zaraz połowkowe trzeba robić tylko jeszcze nie mam pojęcia gdzie
linka1985
To dno macicy to już mi mierzy od 13 tygodnia Lili wstyd się przyznać bo milion razy tam miałam jechać po tę wyniki i jeszcze nie byłam w tym tygodniu się za to wezmę i jak pojadę to odrazu się umowie na połowkowe z tym ze juz płacić będę musiała bo wskazania niemam bo wszystko ok wyszło do którego tygodnia robi się polowkowe ?
emalkadream
Pytanie laika jak się mierzy takie dno macicy [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158337
Gość
Linka ja w papierach mam między 20 a 23 tygodniem
Super że wszystko dobrze
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Super że wszystko dobrze
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Mam do was pytanie.
Na wizycie byłam 5.05 czyli 10t5D a na zdjęciu z usg mam 10t1D. 4 dni różnicy :-(
Czy mialyscie taki przypadek?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Na wizycie byłam 5.05 czyli 10t5D a na zdjęciu z usg mam 10t1D. 4 dni różnicy :-(
Czy mialyscie taki przypadek?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
dominika02100
emelkadream dno macicy mierzy ginekolog palce w pochwe i jakoś naciska na brzuch gdzie znajduje się macica.
Mala86 ja mam ciążę młodsza o tydzień. Zdarza się kilka nas też ma ciążę młodsza o kilka dni
I kciuki dziewczyny za wizyty
Mala86 ja mam ciążę młodsza o tydzień. Zdarza się kilka nas też ma ciążę młodsza o kilka dni
I kciuki dziewczyny za wizyty
reklama
Pierwsze słyszę by się to ginekologicznie sprawdzalo. Ja swoje czume przy dotyku a,e trzeba uważać. Jest łatwo wyczuwalne.
Link do: Redirect Notice
Mała nie martw się. Wcześniej było Oki??
Linka około 18-20tc ale nie pamiętam przelicznika na dni dokładnego. Polowkowe jest chyba ważniejsze niż Prenatalne.. Ja w Pl brałam dodatkowo płatne w innym mieście by wszystko dokładnie wysprawdzac na lepszym sprzęcie.
W uk tez tak jest, przeglądają dokładnie każdy narząd etc.
Powiem Wam, ze jestem jeszcze dziwnie spokojna przed jutrem..
Link do: Redirect Notice
Mała nie martw się. Wcześniej było Oki??
Linka około 18-20tc ale nie pamiętam przelicznika na dni dokładnego. Polowkowe jest chyba ważniejsze niż Prenatalne.. Ja w Pl brałam dodatkowo płatne w innym mieście by wszystko dokładnie wysprawdzac na lepszym sprzęcie.
W uk tez tak jest, przeglądają dokładnie każdy narząd etc.
Powiem Wam, ze jestem jeszcze dziwnie spokojna przed jutrem..