reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ah co do łożyska podobno teraz jest z tyłu więc pewnie chodziło wtedy po prostu o chwilowe położenie ;) duphaston dalej mam brać,maść dostałam na podrażnienia w sumie bardziej uczulenie. Przytylam 700gram od ostatniej wizyty więc po bólu zęba śladów nie ma co do wagi[emoji14]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros, dlaczego zaczynasz sobie dokładać, jak jest w normie? :)
Nawet gdyby krótsza była kość udowa, to też nie znaczy od razu, że coś jest nie tak, to tylko jeden z parametrów, który w połączeniu z innymi może coś oznaczać. Dziecko nie zawsze rośnie równomiernie i na różnych etapach ciąży zdarzają się spore dysproporcje między wymiarami główki, brzuszka, czy kości udowej.
Nie chciałam tym wpisem nikogo stresować, tylko pocieszyć Lilith :)
Poza tym dziecko może mieć po prostu krótkie nóżki, nie każdy ma przecież jak modelka;)

Milia ja już te wyniki tak przestudiowalam wszystko w necie poczytalam, tak mam po prostu zawsze, że wszystkim ze się przejmuje a później mi przechodzi :) więc nie miej wyrzutów sumienia, nie nastraszylas mnie ;) ale jak każda kobieta lepiej się upewnić 10razy :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros judynia moja miała krótkie nogi, nie jakoś bardzo ale długością nie powalaly i tak jest do teraz. Ja tez mam takie mało długie..
Za to ja wyniki kiedyś wszystkie tez sprawdzalam, to normalne.

Dziewczyny super ze wizyty udane :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzoasia jak mi przykro :( dużo siły życzę :*
Ivi i kurczę to się zestresowalas trochę . Ja przy jednym nie mam za bardzo kiedy odpocząć a co dopiero przy 3
Mała gratulacje :)
Keejti dobrze że fika :)
Em ka u mnie w pracy też tak parę osób miało :/ super że krwiaka nie ma ♡
Mania zdj nie widzę ale gratulacje
No widzisz jaki łobuziak. Też pewnie bym się stresowała jak Ty bo to samo przychodzi
Cieszę się udało się z wizytą na wtorek :*
Sz też bardzo fikal i były trudności z pomiarem a teraz ok
Millagros super ♡♡♡♡
Milia córcia ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry