reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Marti przykro mi :-( tule mocno i trzymam za was kciuki.. podpisze sie pod tym co dxiewczyny pisaly... poronienie nie wyklucza kolejnej zdrowej donoszonej ciazy.. u mnie w szpitalu tez trzymaja 24godz i jest blokada... zabieg jest wg mnie fizycznie do przezycia..

reklama
Marti tulę ogromnie i wierze ze zaniedlugo odezwiesz sie ze Twoj Aniołek do Ciebie wrocil :*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Marti bardzo mi przykro. Ja po pierwszej ciąży/poronieniu też byłam załamana. Zobaczysz, że za parę miesięcy w brzuszku zagości nowy lokator.

Ja w szpitalu nie spędziłam nawet doby.

Marti tak mi przykro

Lili co do usg masz racja ze najdokładniejsze jest do któregos tygodnia .. potem dziecko inaczej rośnie i przybiera na wadze ... oraz trudniej lekarzowi wyłapać wszystko dokładnie , mi z ostatnim usg robili przed samym porodem i pomylili się prawie o kilogram w wadze dziecka , powiedzieli mi ze maluszek tym razem i ok 3 kg ważyć będzie a tu 3950 :)

Noo, czyli teraz się nie martwić jak ktoras większą a ktoras mniejsza.

Linka mi z córką mówili, że ponad 4kg a w 43 miała 3550. Ponoć tebledy często się zdarzają oo.

Ogromniaste kciuki za dzis!!

Marti, przykro mi :( niedawno tez bylam w takiej sytuacji.. wyszlam do domu tego samego dnia, na wizycie po 2 tyg lekarz powiedzial ze wszystko sie juz zagoilo i ze nie ma co za dlugo zwlekać z nastepna ciąża, takze wierzę, że szybko tutaj wrócisz z 2 kreskami na teście :*

reklama
Wiem, piszcie Pw do niej.

No tak Mama czwórki, dobrze że przypomnialas grrr.
Bylam i widziała mnie zastepczyni bo do innego nie chodzę, tylko mój. Pokazała wyniki i umowila na przyszły tydzień.

Lilith Dziewczyny pisza do mnie priw to wpisalam to cos zlego bo nie rozumiem ? Raz prosilam dwa razy bys mnie wpisalam wiec zrobilam to sama....mam odsylac do Ciebie? nie bylo bledu jak edytowalam...
ps poprawione i wpisane są Dziewczyny :)

Gratulacje udanych wizyt :)

marti teraz doczytałam tak strasznie mi przykro :(

Ostatnia edycja:
Do góry