reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Marti, bardzo mi przykro :( pamiętaj, że zawsze możesz wypisać się na własne żądanie, ja po 1 dobie właśnie się wypisałam, bo chcieli mnie trzymać 3, żeby dostać kasę chyba. Na pewno zostaniesz mamą, zobacz, ile nas tu po takich przejściach, tulę...

Kciuki za dziś, dużo nas. Ja dopiero na 17.

reklama
Marti - współczuję ogromnie... :(:(

Ja dziś na 14.. mega stres, do tego migrena.. żyć nie umierać :/

Nie napisałaś ani razu na Pw a sto razy pisalam by tam wysyłać! Z tego co wiem, dziewczyny od zawsze odsyłają do mnie i ja od początku listę prowadziłam. Po swojemu. W swoich odstępach, że swoją Mania równości etc. Nagle zmieniłaś listę i ani me ani be. To po kiego grzyba ja to wcześniej robilam? Dziewczyny ja odeslalam do Ciebie, skoro się nagle obudzilas by z wątkiem robić acsama Pw wysłać nie mogłaś.
Sorry, juz napisalam ze ja takiego syfu nie lubię, coś robię po czym nagle ktoś przychodzi i w tym grzebie.

Nie napisałaś ani razu na Pw a sto razy pisalam by tam wysyłać! Z tego co wiem, dziewczyny od zawsze odsyłają do mnie i ja od początku listę prowadziłam. Po swojemu. W swoich odstępach, że swoją Mania równości etc. Nagle zmieniłaś listę i ani me ani be. To po kiego grzyba ja to wcześniej robilam? Dziewczyny ja odeslalam do Ciebie, skoro się nagle obudzilas by z wątkiem robić acsama Pw wysłać nie mogłaś.
Sorry, juz napisalam ze ja takiego syfu nie lubię, coś robię po czym nagle ktoś przychodzi i w tym grzebie.

Wiesz co My mamy sie wzajemnie wspierać pomagać sobie w trudnych momentach,a nie robic afere o liste....Sorry ale jak masz takie podejscie i takie pretensje (mimo ze lista wyglada jak wygladala) i takie ale to wole sie wgl nie odzywac....

To ma być afera? Przedstawilam swoje zdanie a mam do tego prawo. I to chyba dwa razy już i jest to dość jasne o co chodzi i dlaczego mnie to zirytowalo, do tego jakby lista była taka sama to bym słowem się nie odezwała.

Ooo to zmieniłaś zdanie? Dla kogo dziecinne to dobrze wiedzieć, bo takie dwojakie zachowanie można pod to podciągnąć a nie na innych zwalac zamiast zrozumieć, że samemu świętym się nie jest.
Widac od razu, że nie mogłabyś się odnieść do wątku na ogolnym, gdzie łatwiej pojąć o co chodzi i zrozumieć co kto mówi po sto razy.

Nooo, to którą pierwsza??
Bo przydałaby się zmiana tematu nagłego z wczoraj..

Lilith udzielam sie od poczatku a to ze na ogolnym duzo nie pisze to znaczy ze mam swoje zycie prywatne i z nadrabianiem ciezko....Juz sie wgl nie bede udzielac bo to wszystko przeszkadza ps ,myslalam ze kazdy ma prawo sie wpisac na liste i tak powinno byc,nie musi to robic jedna osoba a moga wszyscy wtedy bylooby bez zadnych pretensji na przyszlosc dla dziewczyn ! .Zycze bezproblemowych ciaz,lekkich porodow i zdrowych maluszków.Pozdrawiam :)

reklama
Na ogolnym napisalam czemu drażnią mnie takie rzeczy tutaj tez to pisalam i widać nie zrozumialas. Od kiedy każda z dziewczyn może chodzić i zmieniać cudze posty? I fakt, tak byłoby najłatwiej. Dlatego dawno temu już powstał pomysł by listę prowadzić a Ty nic nie pisalas, że będziesz się tym zajmować. Przejelam to i robilam po swojemu, dziewczyny tez się przyzwyczaily gdzie pisać Pw. Tobie też o tym pisaly parę razy ale nic nie pislalas. Nagle zrobiłaś tak a nie inaczej i zrobił się syf. Jeszcze jakbym focha rzekomego zapiela i słowem nie wyjaśniła..
Teraz najłatwiej Ci się pozbierać i przestać pisać? Tego to juz w ogole nie rozumiem. Sprawa została zamknięta i juz nie ma jej po co ciągnąć to czemu od nas odchodzić?

Dzis i jutro dużo wizyt. Jutro jeszcze Diabluczka zamiast wczorajszej.

Do góry