reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Gosiu dobrze ze już w domku ! ;) Ja tez czekam na wiesci o zdrowym bobasku :) Moze jedynie duphaston lub luteina jest potrzebne ale to najlepiej z ginem porobic badania :) Odzywaj sie do Nas :*

reklama
Gosiu dobrze że w domu jesteś 3 mam kciuki za badania i za zdrowa dzidzie.

Ja nie ogarniam życia od jakiś 3 dni :-(.
Jest mi strasznie słabo i non stop niedobrze, jem jak Wróbelek, nie mam sił, schudłam strasznie, sama skóra i kości, po buzi też bardzo źle wyglądam, to też opinia innych ludzi.
W piątek ledwo wróciłam z dziećmi ze szkoły do domu.
Czuję że zaczyna się problem, bo zjem pół kanapki i mogę nie jeść dalej.
Wyniki mam złe, hemoglobina 9 :-(, norma od 12.
Dzieci mnke wkurzają, nic mi się nie chce, wieczorem albo płacze albo walczę ze sobą aby nie płakać, na kobiety w ciąży patrzeć nie mogę.
W dzień funkcjonuje normalnie ale źle ze mną.
Jutro dzieci do szkoły nie idą bo szkoła zamknięta bo egzaminy i aby do głowy nie dostać jadę jutro pociągiem i autobusem ( mieszkam na wsi) do koleżanki z dziećmi coby w domu jutro nie zwarjowac.

No u byłam umówiona z koleżanką na jutro a tu ona pisze mi teraz że nie może bo coś jej tam wyskoczyło :-(, ech od już się podlamalam, a już tak się cieszyłam że pojadę do niej, ech :-(.

Tez o tym pomyślałam.. Wiem ze chcesz sama ale czasem warto zaryzykować, w koncu to dla siebie przede wszystkim.
Kiedy się do lekarza wybierasz? Robiłaś juz ogólne badania?
Jak z beta kochana? Może ona wolno spada i znowu takie ciążowe objawy Cie dopadly?

Sama to nie zrobię nic :-(, tzn nie wybiorę się do psychologa.
Do Gina też nie wiem kiedy, muszę z m pogadać.
Też myślę czy aby beta nie spada zbyt wolno i stąd te mdłości :-(. Chyba że problem jedzenia tkwi w mojej głowie :-(

reklama
Dorotko idź do psychologa wygadać się wypłakac kochana to żaden wstyd nie miej do nie żalu ale depresja cie łapie a masz dzieci kochana . Mam ciocie której syn zmarł w wieku 18 lat w wypadku , wyjechał z podwórka na motocyklu i pół godziny później w szpitalu ciotka była i juz nie żył , nie chciała się leczyć w straszna depresję się w pędzila sama skóra i kości zero kontaktu z ludźmi .. dużo lepiej jej po wizytach u psychologa radość z życia wróciła , pomysł Dorota o dzieciach one cie potrzebują i to szczęśliwej ..

Do góry