reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Patkak, no to możesz odetchnąć! Widać jest już coraz lepiej. Może dołączysz juz do nas bo termin masz na listopad :-)

Gosiu aż się to w głowie nie mieści..i na co było to wszystko bidulko.. Na pewno się obudzisz i jutro do domku.
Koniecznie sprawdź ten progesteron. Choć tak myślę, czy to było powodem skoro zatrzymało się serduszko a nie zaczelas plamic etc. Czy jest to powiązane ze sobą??

Milagros, pytałaś o ten ból pepkowy??

Karola superasna!! Co lekarz powiedział??

Ja za swoją stratę do teraz obwiniam giną, który mnie nie trawil i prawil od początku, że Zwariowalam.. Wiem, że to był pech ale jednak.. On mi kazał od 6 tc na infekcje robić dwa razy dziennie irygacje pochwy.. Z tego co się później dowiedziałam, to nie powinnam była.. Za to chodzilam wcześniej przez 3 lata do jego żony..cudowna kobieta ale tylko prywatnie w klinice a z ciążą poszłam do szpitala, mezus tez kaske brał w łapkę..

reklama
Lilith z tego stresu zapomniałam :O pewnie dlatego że dziś mnie nie bolało.

Karola super dzidzia :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny gratulacje wizyt :*
Już się sama czytaniem nakrecam i chciałabym swoje zobaczyć ♡
Gosiu już prawie po wszystkim. Odpocznij sobie, pojedź na lody, chociaż myśli i tak będą. Jestem z Tobą
Lilith właśnie ciągle nie nasyceni :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa, kochane jesteście.

Gosiu kurcze co za szpital. Ja pierwsza ciąże poronilam i też zabieg bez problemu, tym razem też tak było a dodam że to były 2 różne szpitale w 2 różnych miejscowościach. Współczuję Ci bardzo :-(

Gratuluję wszystkim udanych wizyt, cieszę się razem z Wami i pocichutku zazdroszczę.

Lilith moja oliwka na początku przeżywala te zastrzyki ale teraz w lipcu mina 3 lata odkąd je bierze i jest ok, poprostu stali się to naszym rytuałem wieczornym.
Turner jest wskazaniem do tego hormonu więc u nas nie było problemu aby go dostać, dostaliśmy go też bezterminowo, lekarz za kilka lat zadecyduje kiedy koniec.

Ja wczoraj bardzo źle się czułam, psychicznie i fizycznie.
Ledwo z dziećmi do domu ze szkoły do domu wróciłam.
Niedobrze mi, słaba, ból żołądka, ogólnie bardzo źle się czułam, nie miałam siły dosłownie na nic.
Dziś o 5 rano to samo, teraz póki co lepiej.

Dziś m po pracy jedzie po dziadków, będą u nas gdzieś koło 20 jak nie później.
Dziadki jeszcze w nowym domu nie byli.
Zaoferowali się że w weekend majowy zrobią oliwi Ten dodatkowy pokój, podłogę, ściany i sufit, jutro powierza co trzeba, jutro do sklepu podjedziemy.
Dziś walczę do samego wieczora sama z dziećmi, modlę się aby lepiej się czuć, bo taka słaba jak wczoraj to ciężko zajmować się samej dziećmi.
Dziś w planach worki nadal, kurze, okno w dużym pokoju i na dwór pójdę z dziećmi zacząć sprzątać miejsce dla zwierząt i ogródek, ciekawe czy uda mi się wszystko zrealizować dziś.

Miłego dnia

Dorota Gosia Dzielne z Was kobitki :* Trzymajcie sie i piszcie.
Gosiu ja poronilam pierwsza ciaze i w drugiej od 5 tyg luteina i duphaston wiec bralam chyba do 16 tyg i mam zdrowa Coreczke moze to wina niskiego progesteronu.....koniecznie zbadaj go
Patkap i karola super wiesci gratki :)
Milagros mam ponownie na glukoze wiec zbadam i zobaczymy co teraz wyjdzie pojde w piatek a od dzis wprowadze dietke sobie cukrzycowa lekarz mowi ze u mnie nie zaszkodzi a pomoze bo juz schudlam 10 kilo i lekarz powiedzial ze jak wiecej to mi nie zaszkodzi bo dzidzia ma skad czerpac haha :)

Gosia co to za dietka? :d
narazie nie mialam zadnej diety poprostu brak apetytu jadlowstret wymioty spowodowaly taki spadek a dieta cukrzycowa to jedzenie regularnie malych posilkow i trzeba unikac
Produkty niewskazane w cukrzycy ciążowej
  • cukier, miód, dżemy, słodycze, lody na śmietanie, chałwa
  • tłuste mleko i jego przetwory, śmietana, tłuste żółte sery
  • majonez
  • tłuste mięsa i wędliny
  • pieczywo słodzone
  • owoce suszone: rodzynki, figi, daktyle, banany, śliwki
  • słodkie soki, słodzone napoje
  • kawa naturalna
  • jogurty i serki owocowe
  • musztarda, keczup
chce stosowac ze wzglegu na podwyzszona glukoze:)

Dorota mi chodziło jak cora się czuje ogólnie z ta choroba, czy to przeżywa czy jeszcze nie do końca pojmuje.
Powiedz jak kot??
Samopoczucie masz faktycznie kiepskie ale może jak na podwórko wyjdziecie to się troszkę lepiej poczujesz?? Świeże powietrze i dom to może zdziałać wiele.

Gosiu jak tam?

reklama
Do góry