reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Gosia ja nie dam rady z taką dieta wszystko co lubię to zakazane :O

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith oliwka wie że jest chora na Zespół Turnera i wie że musi przyjmować zastrzyki aby urosnac i tyle co wie. Ona ma 7 lat myślę że to co musi wiedzieć na tą chwilę to wie.
Kot dobrze, chyba się odnalazł, czasem cały dzień w domu siedzi, a czasem jak wyjdzie to nie ma go cały dzień i noc a później zawsze przychodzi.
1,5 godziny pracowałam z dziećmi na dworze, zaraz uspie Lili i sama na dworze popracuje.

To pidworko i to takie duże to świetna sprawa, tyle możesz tam mieć.. My mamy ogród, mieliśmy już jesienią robić deking i przygotować na wiosnę ale tam nie idzie wytrzymać przy tych sasiadach. I co weekend zapomnij o odpoczynku na lezaczku..Oni nam pid płotem benzynioka uruchamiają, zwoza ciagle kogoś i te przekleństwa.. Każdy przeklina ale nie co drugie słowo..gość nie potrafi poprawnego zdania wypowiedzieć, bez wplatania co słowo k i ja pier etc. I uwierzcie..Nie przesadzam, tym bardziej ze tu się mocno przeklina a to i tak nic.. Moja cora na trampoline juz z pół roku nie wychodziła.. Jak szła to lecieli do okna na piętro i stali i się na nią gapili.. Po co mi taki ogród.. A jak tylko wyjdziemy to od razu im się nie podoba..
Cora wie tyle ile Ty chcesz i uważasz, że wiedzieć powinna. Widziałam na początku wątku zdjęcie Twoich pociech i chyba na taką niska nie wygląda? Poza tym, niskie babki są super hihi. Dobrze, że z zastrzykami nie ma problemów.
A jak samopoczucie? Juz lepiej?

Gosiu, odezwij się.

Zyje i mam sie dobrze! Jestem juz w domu, wyszlam na wlasne zyczenie, juz prawie w ogole nie krwawie ;) po pierwszej miesiaczce pojde na kontrole i zrobie chociaz podstawowe badania dotyczace ciazy zeby zobaczyc czy to byl poprostu straszny przypadek czy moze jest jakas konkretna przyczyna.. (Koniecznie ten progesteron i laktoferyne)
Bede tu wpadac co jakis czas zeby zobaczyc jak sie maja wasze maluszki! Buziaki! :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiu trzymam kciuki żeby już teraz wszystko było dobrze :* odzywaj się do nas :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Gosiu dobrze, że już w domku. Tam najlepiej! Ja również, jak dziewczyny czekam aż pochealisz się maleństwem. Życzę by gin dobrze się Tobą zajął i raz dwa znalazł przyczynę. Zaglądaj do nas kiedy tylko masz ochotę!

Do góry