reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
A ja widze to w zalaczniku normalnie :D

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Dorotka wiem słońce ale niestety jesu tak ze nie mamy wpływu na to do sie dzieje z naszymi dzidziami, ja w pierwszej ciazy leżałam na lewym boku non. Stop nawet nie gotowałam zamawiałam catering ten dietetyczny Dopasowany do ciazy zeby nic nie robić i niestety serduszko przestało bic z dnia na dzień co raz wolniej u wiedziałam o tym nie mogłam nic zrobić nic ... Rok pózniej Aniołek do mnie wrocil.

Ja już jestem po zabiegu lyzeczkowania, dzisiaj rano miałam zabieg.
Czuje sie już dobrze, ale strasznie się bałam narkozy.
Teraz minie trochę czasu, zanim odwaze się zajść w kolejną ciąże i zawsze będę się bała, czy sytuacja się nie powtórzy. Szkoda, tak marzyłam o tym żeby mieć dziecko.
Zastanawiam się czy to też nie była moja wina, że może powinnam zrobić badania, ale na razie dam sobie czas...

reklama
Karolka ja miałam puste jajo w pierwszej ciąży i tak na prawdę gdyby nie ta szyjka możnaby powiedzieć że kolejna bezproblemowa. Powodzenia
A wiem jedno - dziecko u boku najlepiej koi rany.

Do góry