reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Aob66 tragedia poprostu u nas albo super doktor mi zrobi albo za 250 zł cham i gbur raz przy tym chamie rodziłam 3 dziecko i takiemu człowiekowi nie dam zarobić na sobie tym bardziej ze nawet jak mu płacisz jest chamem ....

A pan ordynator owiany sława pacjentki z Krakowa z Częstochowy przyjeżdżają jeszcze 5 lat temu nikt u nas w szpitalu niechciane rodzic kobiety jeździły dalej , a teraz do nas przyjeżdżają .... wybiorę się do niego do szpitala porozmawiam , wyprosze żeby wcześniej mnie wcisna

reklama
ee8ece786c316d635cd1cdb621c18855.jpg

A to moja focia z wtorkowej wizyty. Termin kolejnej to 5 maja.

Napisane na SM-A300FU w Forum BabyBoom

Gosia ja przechodziłam różyczkę i bylam szczepiona, bo szczepili wszystkie dziewczynki.

No ja jutro muszę się też wybrać do labo, chyba że zapomne i coś z rana zjem :p

Ja też jutro wyruszam na badania. Cały zestaw dostałam do zrobienia. Pewnie ze 2 stówy nie moje:growl:

Aob. U mnie widać zdjęcie.Nie rozumiem czemu u Ciebie jest niewidoczne. Jest zamieszczone jako załącznik w poście na 83 stronie. Jak klikam na ten załącznik to pokazuje się duży obrazek z fasolką na czele.

reklama
Do góry