reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Aob66 tragedia poprostu u nas albo super doktor mi zrobi albo za 250 zł cham i gbur raz przy tym chamie rodziłam 3 dziecko i takiemu człowiekowi nie dam zarobić na sobie tym bardziej ze nawet jak mu płacisz jest chamem ....

A pan ordynator owiany sława pacjentki z Krakowa z Częstochowy przyjeżdżają jeszcze 5 lat temu nikt u nas w szpitalu niechciane rodzic kobiety jeździły dalej , a teraz do nas przyjeżdżają .... wybiorę się do niego do szpitala porozmawiam , wyprosze żeby wcześniej mnie wcisna

reklama
ee8ece786c316d635cd1cdb621c18855.jpg

A to moja focia z wtorkowej wizyty. Termin kolejnej to 5 maja.

Napisane na SM-A300FU w Forum BabyBoom

Gosia ja przechodziłam różyczkę i bylam szczepiona, bo szczepili wszystkie dziewczynki.

No ja jutro muszę się też wybrać do labo, chyba że zapomne i coś z rana zjem :p

Ja też jutro wyruszam na badania. Cały zestaw dostałam do zrobienia. Pewnie ze 2 stówy nie moje:growl:

Aob. U mnie widać zdjęcie.Nie rozumiem czemu u Ciebie jest niewidoczne. Jest zamieszczone jako załącznik w poście na 83 stronie. Jak klikam na ten załącznik to pokazuje się duży obrazek z fasolką na czele.

reklama
Do góry