reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob Superowe fotki! Taki Gumis, uroczy! Wlasniemoj się wczoraj tak rozłożył.
Gosia gratuluję, a czemu ten dupek tak długo?? Masz fotki?

Jutro jeszcze ja o ile mnie w konia nie robią. Rano się dowiem na którą jadę.. Ciekawe czy zdjęcie w ogole dadzą..

Gaga 150zl place za kazda wizyte i ta kolejna tez tyle a wszystko sprawdzi :-) i pozniej za darmo zrobi mi test pappa :-)

Gosia tez juz duze twoje dzieciatko :-D super :-) a wlasnie mnie tez interesuje dlaczego ten dupek tak dlugo?

lilith no chyba nie wystawia Cie :-) trzymam kciuki :-*

A co z Zana?

Aob cudowny dzidziolek u Ciebie w brzuszku. Gratulacje:-)
Widze ze koniec kwietnia bedzie owocny w wizyty:-)
Ivi- tsh na poziomie 2.39 jest za wysokie? Ja mialam 2.80 i moj gin powiedzial ze jest ok. Hmm

Princeseczka - min gin powiedziała że w ciąży powinno byc tak max. 1,5.. ale że tragedii nie ma, chociaż trzeba to skonsultować.

Mam tez problem z niedoczynnoscia tarczycy i wlasnie zwiekszylam euthytox na 150 bo tsh wzroslo z 1 do 1,9 a dr nie chce by bylo powyzej 2.2. Jak widac kazdy ma inna koncepcje ..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Słyszała taka sama opinie jak Ivi podała. W ciazy ma być chyba niższe niż to normalne co jest w normie.

Do góry