reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dorota płacz, grunt ze piszesz i emocje z siebie wyrzucasz. Bo najgorzej byłoby udawać ze nic sie nie stało- to by Cię od środka zjadało. A teraz musisz przejść żałobę- bo cokolwiek ktokolwiek mówi o takich maluszkach, to juz od pierwszych kresek na testach są nasze dzieci!!
(Ja tez spanikowana, plamić zaczęłam, z niepokojem czekam na wizytę bo mam cholerne obawy czy na pewno jest ok:(:( )

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dorotko zle mnie zrozumialas.. jesli chcesz to czytaj jesli nie to nie, ale ja nie potrafilam.. porownywalam swoje malenstwo do innych.. :-\ teraz bylabym w 6mies i czasem jak wejde na stary watek robi mi sie przykro, ze tamtego malenstwa nie ma ze mna..

Żarty żartami, wszystko ma swój umiar a to ani trochę nie jestvtemat do tego.. Jakby jemu tak ktoś kiedyś piwiedzial.. No chyba, że ma gdzieś swoją żonę i dzieci i taki sam szacunek im okazuje.. Wspolczuje mężowi, bo fakt praca musi być ale znosić takie coś..

Mysle, ze Aob nie miała nic złego na myśli, sama zrozumiałam..

A Ty jak masz dzień płaczu to płacz! Nie trzymaj uczuć w sobie!

Co za cham i nic wiecej jak mozna z takich rzeczy zartowac ? no jak? trzeba byc pozbawionym uczuc ! Oj okropny szef ale co zrobic jak praca w dzisiejszych czasach wazna....

Dorota, na wsi ludzie zawsze będą plotkowac (szczególnie jak sami mają mega nudne życie), w mieście się tego nie odczuwa tak... Wiem, że Ci przykro, ale tym nie warto się przejmować, serio!
A ten szef to niezły dupek :-/

Lilith nie rozumiem? Co mają jagnieta do poronienia? To jakiś przesąd? Czy mi się coś na mózg rzuciło, że nie rozumiem.

Właśnie ja tez jestem ciekawa. bo miałam dzisiaj ochote na kebaba. i nie wiem czy nie jadłam czasem już w ciąży. nie pamietam już teraz...

Dorota szef idiota nie zna się na żartach. i nie wie że z takich rzeczy się nie żartujesz! a ludzmi się nie przejmuj, zawsze będą plotkować, a co do 500+ ***** ich to powinno obchodzić. skoro państwo daje taką możliwość to macie prawo z niej skorzystać, a co do robienia sobie dzieci z tytulu tego dodatku to 500zl to troche za malo na to zeby utrzymac kolejne dziecko, ludzie nie maja wyobrazni. nie przejmuj sie, wazne ze wy wiecie co jest dla was wazne i macie siebie i mozecie sie wspierac :*

"Jagnięcina
Jeśli nie przepadasz za wołowiną lub boisz się tej, którą można dostać w sklepie, za to znasz sprawdzonych hodowców i sprzedawców jagnięciny, to mięso jagnięce będzie równie dobrym zamiennikiem. Jest równie bogate w żelazo, białko i cynk, jak jego wołowy odpowiednik. Według dietetyków jagnięcina jest w stanie zapewnić od 25 do 39% dziennego zapotrzebowania na cynk u kobiet w ciąży."

znalazłam coś takiego.

Link do: 38 produktów, które powinnaś jeść w ciąży

reklama
Ja tez pamietam z jakiegos powodu nje jadłam wołowiny jagnięciny ... Hmn ale moze ze wzgl na to ze lubię medium re a to prawie surowe w środku a wysmażone nie smakuje tak samo.

Ps proponuje założyć wątek diety w ciazy czy ogólnie diety mozna tam wrzucać ciekawe przepisy .

Dorotka kochana chodź na ogólny wątek tam będziemy pisać o wszystkim bedzie Ci łatwiej - myśle ze aob chodziło o to ze ru jest mowa rylko o fasolkach a tam tez moze uda Ci sie z nami pogadać o czymś innym :*

Do góry