reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Princeseczka powinno byc oki, ale uwazaj bardziej, albo swojego pogon zeby tak nie robil.. my mamy dodatkowy materac do lozeczka to moj nauczyl mlodego ze rzucaja go przed tv i sie tam klada :-) bardziej mlody, ale stary tez chociaz glowa sie.tam cisnie...

&&&& za wizyty :-D ja dzis tez mam i nie moge sie doczekac :-)

Lilith my idziemy równo, i ja mam wizytę 27, a 29 to w ogóle dawałam sobie ostateczny termin na prenatalne. No i na pobranie mam iść 7-10 dni wcześniej.

&&& za dzisiejsze wizyty.

Lilith, Emka gratuluję.
Cieszę się razem z Wami, czytam i płacze, moja dzidzia też miała rączki i nóżki :-(. Dziś od rana płacze :-(.

Wczoraj jeszcze dwie przykre sprawy mnie spotkały.
Szef mojego m powiedział niemiłe słowa :-(.
W poniedziałek jeden z pracowników odchodzi i gadka szefa że ich mało będzie do pracy, mówi liczbę 3 no chyba że żona Mirka będzie co chwile PORANIAC ;-(, to słowa Szefa :-(
Plus dowiedziałam się że cała wieś od nas gada ( mieszkamy tu rok) że się przeprowadziliśmy, że 4 dzieci, że chcemy się na dzieciach wzbogacić, wymyśliły sobie ze mój m że granicę wyjeżdża, plus kasa na dzieci, wiecie 500 +, dzieci w szkole powiedziały o ciąży, ech jakie to przykre wszystko.
Jeszcze dziś m spóźnił się do pracy, przez nas, mój płacz :-(, szef się na nim wyrzyje, mówiłam mu zęby się nie denerwowal jego głupim gadaniem.

Od mojego dostałby w zeby za takie słowa nawet gdyby była to najlepsza praca na świecie.
Dorota wiem że łatwo powiedzieć ale ludzie gadają i będą gadać taka ich mentalność. Trzeba to puszczać mimo uszu i nie dać się. A powoli znajdą sobie inny temat

Dokładnie ludźmi nie ma się co przejmować bo i tak zawsze znajdą jakiś temat do plotek niestety takie życie na wsi każdy się interesuje każdym tylko nie sobą. Dorotko uszy do góry będzie dobrze nie przejmuj się ludźmi a masz prawo być smutna zdolowana w rozpaczy. A szef męża to ostatni chu. I dupek

Dorotko ludzie gadać bedą zawsze. Nas tez tak komentują- ze pewnie 500+ nas kusi;) bzdury i tyle. Nie daj sie gadaniom, szef m to burak widocznie.. Zajmij sie domem, dziecmi a ludzie wkrótce znajda inny temat do plotek.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja pierdziele.. Co za gość.. On własnej żony i dzieci nie ma, że smialmpowiedziec coś podobnego? Aż mi się nóż w kieszeni otwiera.. A z ludźmi to prawda..tym bardziej, że to wieś.. Minusy jej..ludziska zawsze plotkuja..zresztą w bloku np.tez.. Ludzie są okrutni.. A Ty miej ich w dupie bo inaczej zameczysz się.. A dzieci masz od dawna..

Taka ciekawostka.. W ciazy kobiety nie powinny mieć kontaktu z jezuuu lambem, jak to po pl? Jagnieta? Można poronic..

reklama
Szef ma żonę i 2 dzieci, palant.

Szef to powiedział, m się obrócił i już chciał się odezwać ale kolega załapał i wziął szefa w obroty a pozytym on chyba się skapnal że przegiol, niby żarty ale in takie głupie gładki ma, żarty zartami ale z czegoś takiego nie można żartować ;-(.
Nie chce aby m wybuchnąl, by wiadomo praca musi być.
Gadaniem na wsi mało się przejmuje ale przykre

Aob a co nie chcesz mnie tu? Jakoś lubię do was pisać i interesują mnie wasze fasolki.

Dziś dzień płaczu mam :-(

Do góry