reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Lilith fajnie, ze sie wszystko udalo jak trzeba :-) a w czerwcu to prawie jak polowkowe:-\ i.ogolnie do czerwca nie masz wizyty (oprocz tego co sobie moze pojdziesz prywatnie)??

Emka super malenstwo :-) u mojego tez widzialam juz nozki i raczki, ale fotki nie dostalam takiej.. jutro wizyta u mojego wlasciwego gin (tez sie naogladam) to pewnie dostane ladne foty :-)

Gratuluje mamuski :-D

reklama
Lilith bo ja wpisałam tam datę porodu wg om na 9.11 a nie wg usg na 8[emoji14]stąd ta różnica[emoji14]
Jakbym zapomniała to mi przypomnij ;-)
Mi wypada jak dobrze pamiętam 12+2 przy badaniu prenatalnym.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja na prenatalnym bede w 13week1 day.

Eh dziewczyny przewrocilam sie dzisiaj na mieszkaniu. Moj TZ zdejmuje te poduszki z kanapy kladzie na podlodze i tak lezy. Potknelam sie i pierdyknelam:-(

Milagros ja też mam termin na 8 hmm
To idealnie..ja muszę tydzień dłużej wyczekac..

Princeseczka a wszystko Oki?? Boli Cie coś??

Ale sie ciesze i zazdroszcze ze jestescie spokojne juz, ze wasze dzidzie są zdrowe, rozbrykane i duze i że serca biją jak nalezy! Oby tak dalej! :*

f2w39jcgdz0az452.png

Lilith nie boli ale jak lecialam to czulam miesnie bezucha chyba i pachwine... upadlam na plecy i dosc dobrze zamortyzowane to bylo bo upadla na druga takia poduszke a one sa dosc grube.. ale przestraszylam sie...z 10 minut siedzialam w tym miejscu w ktorym upadlam..

Princeseczka mój zostawia poduszki dokładnie tak samo jak Twój... mam nadzieję że już stres Ci minął, z dzidzia na pewno wszystko ok :)

Lilith wytrzymasz, fajnie masz bo często dzidzie podglądasz, przynajmniej tak mi się wydaje :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros jeśli chodzi o pidsluchiwanie serducha to tak a scan to w sumie teraz trzeci. Myslalam, ze będą lepiej rozłożone, w 15t skończonym chcialam iść Płeć poznać ake bez sensu tak szybko po prenatalnych teraz..chyba pójdę w 16 dopiero a potem już rzut na polowkowe.

U nas tak piduch nie ma ale tona zabawek pod nogami odkąd mlody ma luzy. I starsza mu swojecstre zabawki ostatnio oddala Jeju, co to było! Worek skarbów.. Princeseczka uważaj na siebie, mysle ze z dzidzia Oki ale polez sobie więcej.

Jutro dużo dziewczyn ma wizyty, to kciuki zacisniete!!

reklama
Dziewczyny Ale super wiadomości i piękne foteczki. Ja mam dopiero 2 maja wizytę umrę do tej pory bo nie wiem czy wszystko ok i czy rośnie Dzidek bo chyba drugi raz takiej info bym nie przeżyła.

Prinveseczka mam nadzieję że wszystko z tobą i dzidzia ok musisz mu powiedzieć żeby nie zostawial tak poduszek. A swoją drogą ja mam podobnie jak Lilith młoda wszędzie zabawki zostawia i znosi ile ja już jej pochowalam.

Do góry