Aob, niestety nie wiem, jaki koszt ktg, bo jeszcze nie dzwoniłam, a w zeszłym roku zdążyłam mieć tylko jedno prywatnie i nie pamiętam. Za 2 tygodnie mam wizytę, zobaczę co się dzieje i jak coś, to wtedy będę się umawiać na ktg, chyba że wcześniej jakieś skurcze znowu będą mnie straszyć.
Milagros, prywatnie i nawet usg nie zrobił... To mi ginekolog na IP zrobił usg spojenia, jak przyjechałam uskarżając się na bóle. Pogadaj z tą swoją babką, mam nadzieję, że będzie miała lepszy humor niż ostatnio i podejdzie do tego po ludzku. A gdybyś rodziła nie w swoim mieście, tylko w tym dalszym szpitalu, to dają ZZO, jeśli będziesz miała poród SN?
Emalka, super, że ok, a to jakieś dokładniejsze znowu badanie usg w 37tc?
Netta, kciuki za dziś
Rano pojechałam na GBS, a na miejscu pusto i okazało się, że babka, która pobiera jest chora. Oczywiście na stronie zero info, a specjalnie wczoraj wieczorem sprawdzałam, w jakich godzinach pobierają. Prywatnie jest bez rejestracji i się nie dzwoni. Więc w drugie miejsce musiałam pojechać, zapłaciłam 25 zł, wynik za tydzień. Kolejka, a wszystkie miejsca siedzące okupowane przez osoby obu płci w wieku 50+ i jak się podnosili, żeby komuś ustąpić, to tylko dziadkom/babciom...