reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

2670dfc0e5938dd63368a871e6e4a853.jpg
jak 7cm guz przeoczyla to juz sie nie martwie ze nie umiala zmierzyc zarodka haha [emoji23]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Aaaa Pochwale sie I tu.

Wylapal maz serducho, 158 uderzeń. Ale nie udało się usłyszeć.. Myślę, że jeszcze ze 2-4 dni i uda się usłyszeć.. Bardzo się ciesze..
Dexterka usłyszałam w 8+5 o ile dobrze pamiętam. Emka Tobie pisalam ostatnio.

Gosiu uspokojona??

Emka co z Tobą?? Czekam na wiesci!

Lilith dzieki dzieki :) j mnie dobrze maluch ma 2,7 cm juz :) serducho wali jak dzwon :) a krwiak sie wchłania wiec jest dobrze :)

Super ze juz znaleźliście serduszko ja wczoraj cos znalazłam ale nie jestem pewna chyba to było jednak moje tętno - jeszcze poczekam :) choć tez sprawdzam co 2 dni :) zaraz wrzucę fotę /) a i nie zapytałam
O termin znow hehe :)

W koncu! Ciesze się, że wszystko superowo. Duży maluch, Ty już ponad 9tc skonczony, wspaniałe.
A na tym nie pisze jak złapie? I jakie tętno wtedy jest? U mnie na szczęście tak. I dziękuję za sposób z oliwka bo żel to dopiero w przyszłym tyg.bedzie.
Jeszcze raz gratuluję!

Aa I co lekarz?? W szoku był??

Gosia no to widzisz :) mówiłam że lekarka idiotka, a o takie to nietrudno nie wiem po co wgl je trzymają. :/ stresuje tylko ludzi bez sensu. A co do pomiaru moja każdy jeden wykonuje trzy razy aby się upewnić.
Kropek na pewno ma się dobrze :)
I przepraszam że tak intensywnie zareagowałam Ale jak czytam o takich lekarzach to aż mnie telepie, a my biedne później siedzimy i się martwimy:(

Em ka Ale dużą dzidzia już :D super :)
Samotna również gratuluję wizyty :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith był bo stwierdził ze nie poda mi pregnylu bo za duży pęcherzyk juz mam ... Wiec zaczęłam ze mamy niespodziankę obydwoje bo udało sie bez pregnylu.

A tu zdj, któraś wie po czym mogę czytac datę porodu albo fhr?
ImageUploadedByForum BabyBoom1459452606.914139.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459452606.914139.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459452606.914139.jpg
    285,8 KB · Wyświetleń: 397
Em ka super widać ;) daty porodu również nie widzę :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Samotnaja swietna wiadomosc:-)

Emka u Ciebie rowniez:-D ale musialas miec satysfakcje :-D

Gratuluje dziewczyny:-*

Gosiu sama widzisz na pewni nie dosc, ze zle opisala co zmierzyla to jeszcze niedokladnie...

Do góry