reklama
Aaaa Pochwale sie I tu.
Wylapal maz serducho, 158 uderzeń. Ale nie udało się usłyszeć.. Myślę, że jeszcze ze 2-4 dni i uda się usłyszeć.. Bardzo się ciesze..
Dexterka usłyszałam w 8+5 o ile dobrze pamiętam. Emka Tobie pisalam ostatnio.
Gosiu uspokojona??
Emka co z Tobą?? Czekam na wiesci!
Wylapal maz serducho, 158 uderzeń. Ale nie udało się usłyszeć.. Myślę, że jeszcze ze 2-4 dni i uda się usłyszeć.. Bardzo się ciesze..
Dexterka usłyszałam w 8+5 o ile dobrze pamiętam. Emka Tobie pisalam ostatnio.
Gosiu uspokojona??
Emka co z Tobą?? Czekam na wiesci!
EM Ka
Fanka BB :)
Lilith dzieki dzieki j mnie dobrze maluch ma 2,7 cm juz serducho wali jak dzwon a krwiak sie wchłania wiec jest dobrze
Super ze juz znaleźliście serduszko ja wczoraj cos znalazłam ale nie jestem pewna chyba to było jednak moje tętno - jeszcze poczekam choć tez sprawdzam co 2 dni zaraz wrzucę fotę /) a i nie zapytałam
O termin znow hehe
Super ze juz znaleźliście serduszko ja wczoraj cos znalazłam ale nie jestem pewna chyba to było jednak moje tętno - jeszcze poczekam choć tez sprawdzam co 2 dni zaraz wrzucę fotę /) a i nie zapytałam
O termin znow hehe
W koncu! Ciesze się, że wszystko superowo. Duży maluch, Ty już ponad 9tc skonczony, wspaniałe.
A na tym nie pisze jak złapie? I jakie tętno wtedy jest? U mnie na szczęście tak. I dziękuję za sposób z oliwka bo żel to dopiero w przyszłym tyg.bedzie.
Jeszcze raz gratuluję!
Aa I co lekarz?? W szoku był??
A na tym nie pisze jak złapie? I jakie tętno wtedy jest? U mnie na szczęście tak. I dziękuję za sposób z oliwka bo żel to dopiero w przyszłym tyg.bedzie.
Jeszcze raz gratuluję!
Aa I co lekarz?? W szoku był??
D
Deleted member 158337
Gość
Gosia no to widzisz mówiłam że lekarka idiotka, a o takie to nietrudno nie wiem po co wgl je trzymają. :/ stresuje tylko ludzi bez sensu. A co do pomiaru moja każdy jeden wykonuje trzy razy aby się upewnić.
Kropek na pewno ma się dobrze
I przepraszam że tak intensywnie zareagowałam Ale jak czytam o takich lekarzach to aż mnie telepie, a my biedne później siedzimy i się martwimy
Em ka Ale dużą dzidzia już super
Samotna również gratuluję wizyty
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Kropek na pewno ma się dobrze
I przepraszam że tak intensywnie zareagowałam Ale jak czytam o takich lekarzach to aż mnie telepie, a my biedne później siedzimy i się martwimy
Em ka Ale dużą dzidzia już super
Samotna również gratuluję wizyty
EM Ka
Fanka BB :)
Lilith był bo stwierdził ze nie poda mi pregnylu bo za duży pęcherzyk juz mam ... Wiec zaczęłam ze mamy niespodziankę obydwoje bo udało sie bez pregnylu.
A tu zdj, któraś wie po czym mogę czytac datę porodu albo fhr?
A tu zdj, któraś wie po czym mogę czytac datę porodu albo fhr?
Załączniki
D
Deleted member 158337
Gość
Em ka super widać daty porodu również nie widzę
reklama
aob66
Moderatorka
Samotnaja swietna wiadomosc:-)
Emka u Ciebie rowniez ale musialas miec satysfakcje
Gratuluje dziewczyny:-*
Gosiu sama widzisz na pewni nie dosc, ze zle opisala co zmierzyla to jeszcze niedokladnie...
Emka u Ciebie rowniez ale musialas miec satysfakcje
Gratuluje dziewczyny:-*
Gosiu sama widzisz na pewni nie dosc, ze zle opisala co zmierzyla to jeszcze niedokladnie...