reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Tak jak pisałam, poszłam po skierowanie na badania ale uprosilam gina i podejrzal szybko na malucha, bez pomiarów co prawda, ale chodziło mi głównie o to żeby zobaczyć serce. I jest! :-)
uploadfromtaptalk1459453576019.jpg

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459453576019.jpg
    uploadfromtaptalk1459453576019.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 541
reklama
Emka nie ma daty ale jak byk pisze, ze 9+3. To 8 dni starszy maluch od mojego a ja mam termin na 8. Tak więc 01.11 mysle.

Zielony groszek, tez widzę ze mierzy maluszka hihi. Gratuluję!

Ano mierzy wyszło jakieś 16,2mm czyli jak dotąd książkowo i oby tak dalej :-D za tydzień wizyta u mojej ginki z pomiarami dokładnymi i innymi gadżetami :p
Gosia zmień lekarke to raz, nie czytaj internetów to dwa. Jest serce ergo jest dobrze :-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny ale super wieści, gratuluję serdecznie i Em ka jaka Duża dzidzia wowww.

Gosia serce jest więc smutki odganiaj. A na Babę to skargę złóz coby innym takich rzeczy nie mówiła.

Lilith fajnie ze juz złapałas tętno to musi być super tak w domu sobie słuchać. Lepsze niż najlepsza muzyka :)

reklama
Do góry