reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Teraz to juz sie w ogole dola zlapalam... Zaczelam szperac w internecie Ze jak cialko zolte jest wieksze od zarodka to ciaza sie zle rozwija i moze przestac bic serce :(

f2w39jcgdz0az452.png

Hmm u mnie na pierwszym zdjęciu i usg chyba, bo babka wymiarów nie podała tez cz było większe od zaroska.. Tak to wyglądało w każdym razie a na tej wczoraj to juz kawał malucha.
O której Twój będzie byś pojechała?
Nie zapisuj się więcej do tej babki!

Dopiero w poniedzialek bedzie... Ale pojde juz chyba normalnie w piatek i zrobie do tego czasu badania krwi i zobaczymy.. Ale cos mam zle przeczucia :(

f2w39jcgdz0az452.png

Ja myślałam, że Ty jeszcze dziś tam pójdziesz..

Będziesz dobrze, czasem ciężko takie myśli odgonic..

reklama
Dzis juz nie ma szans zeby mnie jakis lekarz przyjal.. Musialabym jechac na IP ale tam maja taki sprzet ze nie chce sie jeszcze bardziej stresowac.. Ale nie jest dobrze, czuje to.. Bo gdyby ciaza byla opozniona, to zarodek by urosl 6mm a nie tylko 2mm... Cos tu mimo wszystko jest nie tak :(

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry