reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Gosia co za nieprzyjemna baba widac zero podejscia do pacjenta....;0 szok ;0 Powinna zapytac jak sie czuje a nie z miejsca kazac sie rozbierac i na fotel ;/ Po drugie ja widze ze usg jest slabszej jakosci;/ INie placz przede wszystkim bo dzidzius czuje twoj stres Glowa do gory
gosia081145
a i Venuss widzisz jestes przykladem na to ze dzidzius ma czas urosnac w swoim tempie a podgonil bardzo Mega gratki :* A ktory tydzien wdg om ?
EM Ka
Ja myśle ze ona zmierzyła zarodek a dała złe oznaczenie , bo ewidentnie mierzy zarodek .
Gosia Ty placilas za fo? O nie podejdź ze chcesz do innego lekarza w ramach reklamacji i co to ma znaczyć cyrk!
I nie martw sie niczym spokojnie !
Gosia Ty placilas za fo? O nie podejdź ze chcesz do innego lekarza w ramach reklamacji i co to ma znaczyć cyrk!
I nie martw sie niczym spokojnie !
Ja place raz w miesiacu, ogolnie za wszystkich lekarzy... To ta lekarka robila mi usg, ktora powiedziala ze branie kwasu foliowego nie ma sensu...
Jeszcze glupia baba nie dala mi zadnego papieru, chysteczki, niczego zebym mogla sie wytrzec z tego zelu..
Jeszcze glupia baba nie dala mi zadnego papieru, chysteczki, niczego zebym mogla sie wytrzec z tego zelu..
EM Ka
Poproś o wizytę u innego koniecznie ! Niestety w medicober tez zdarzaja sie buraki:/
aob66
Moderatorka
Venuss super wiadomosci :-) kolejny nasz cud:-)
Gosiu dziewczyby dobrze pisza.. idz tam... a poza tym jak nie mozna zmierzyc zarodka to jakim cudem znalazla serduszko?! :-\
Gosiu dziewczyby dobrze pisza.. idz tam... a poza tym jak nie mozna zmierzyc zarodka to jakim cudem znalazla serduszko?! :-\
reklama