reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Poczekam na mojego faceta, on jest wygadany i umie sie klocic, bo ja to sie zaraz wystrasze i nic sama nie zalatwie :p

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Gocha to pojedz z nim i juz, Wazne by to wyjaśnić.
Na upartego weź sobie stare wymiary, masz prawo.

Gosia co za nieprzyjemna baba widac zero podejscia do pacjenta....;0 szok ;0 Powinna zapytac jak sie czuje a nie z miejsca kazac sie rozbierac i na fotel ;/ Po drugie ja widze ze usg jest slabszej jakosci;/ INie placz przede wszystkim bo dzidzius czuje twoj stres :) Glowa do gory :)

a i Venuss widzisz jestes przykladem na to ze dzidzius ma czas urosnac w swoim tempie a podgonil bardzo :) Mega gratki :* A ktory tydzien wdg om ?

Ja myśle ze ona zmierzyła zarodek a dała złe oznaczenie , bo ewidentnie mierzy zarodek .

Gosia Ty placilas za fo? O nie podejdź ze chcesz do innego lekarza w ramach reklamacji i co to ma znaczyć cyrk!

I nie martw sie niczym spokojnie !

Ja place raz w miesiacu, ogolnie za wszystkich lekarzy... To ta lekarka robila mi usg, ktora powiedziala ze branie kwasu foliowego nie ma sensu...

Jeszcze glupia baba nie dala mi zadnego papieru, chysteczki, niczego zebym mogla sie wytrzec z tego zelu..
f2w39jcgdz0az452.png

Venuss super wiadomosci :-) kolejny nasz cud:-)

Gosiu dziewczyby dobrze pisza.. idz tam... a poza tym jak nie mozna zmierzyc zarodka to jakim cudem znalazla serduszko?! :-\

reklama
Do góry