reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Tamten mi mowil ze wszystko w porzadku i ze mam przyjsc za 2 tyg, czyli 8.04.. Nie chodzi mi o to, ze didzia zmalala, tylko ze pecherzyk zmalal :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
To tam też idź. Nie sądzę by zmalalo, pewnie babsko się nie przylozylo czy coś. Możesz się umówić do niego wcześniej?

Moge sie umowic wczesniej, ale to chyba nie ma sensu.. Bo co mu powiem, ze po co wczesniej przyszlam, jak ostatnio mi mowil ze wszystko w porzadku a ani zadnych plamien nie dostalam, ani nic mi sie nie dzieje :(

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia nie przejmuj sie. Pewnie miala jakis stary aparat. Teraz bylas na fundusz? Co za babsztyl. A do tego co bylas wczesniej nie da rady umowic sie na szybszy termin zebys sie uspokoila?

Gosia dla wlasnego spokoju...bo do nastepnego tygodnia zameczysz sie myslalami a tak pojdziesz i sie uspokoisz. A co powiesz? Cos wymysl np.ze brzuch Cie boli i sie niepokisz. Zeby Cie sprawdzil czy wszystko ok

Nie bylam na fundusz, jestem zapisana do enel medu i tam mam pakiet oplacony na prawie wszystkich lekarzy.. Ale mozecie mi powiedziec co ta kobieta miala w glowie zaznaczajac na usg "TO" i mowiac ze to pecherzyk? Bo na ostatnim usg u poprzedniego lekarza "TO" (mierzone jako crl) mialo 0,17 cm a teraz ma 0,35cm...

f2a0b2eb16d912410f6b9412a2b63c9c.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

To to chyba fasolka kochana, koło ciałka żółtego.

Niee czekaj sprawdze

GS o to pytasz? To pecherzyk ciążowy..

Wpisz w necie, biometryczne wymiary płodu, tam masz wszystko co jest co.

Tzn.ze to tak prywatnie? Na skargę bym poszla..

reklama
Do góry