reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
A ja wczoraj przeglądałam swojego dzidka i jest w 100% do mnie podobna całe szczęście :-D
Agulek piekny dzidziuś uwielbiam takie zdjęcia buziulki, jest przepiękny. Nosek ma piękny duży jak na faceta przystało. :tak:

Katerineczka, doczytywałam dziś i najpierw dowiedziałam się o arytmii, a potem, że dr Wiecheć potwierdził, że wszystko ok, bardzo bardzo się cieszę! Ja też u niego robiłam badanie I i II trymestru, bo podobno najlepszy :)

Iza, dobrze, że przyjęła Cię ta lekarka i uspokoiłaś się, ja nie wiem, jak tam może być, że masz opłacony pakiet i lekarze mają takie podejście... Wysłałabym męża, żeby zrobił jakąś aferę, a z pakietu bym chyba zrezygnowała, bo skoro i tak trzeba dopłacać za wizytę u kogoś innego...

Keejti, a to nie są skurcze przepowiadające?

Agulek szybko leci, ja się już doczekać nie mogę, ale hamuje się ze jeszcze za wcześnie :D hehehe :)
Zazdroszczę Wam zdjęć bo moja ostatnio ciągle buzia w łożysko wtulona więc nie mam nawet jak popatrzeć :(

Idę dziś i ja na podglady a potem jeszcze endokrynologa udało mi się dorwać wolną wizytę. W ogóle ten tydzień to po lekarzach latam. Dziś dwie. Jutro pobranie wraz z glukoza potem gastrolog a w czwartek ginekolog. [emoji5] także raczej nie będę się nudzić w tym tygodniu.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kciuki, Iza daj znać jak u tego wielkiego Pana ;)

Emalka to Ci się tydzień trafił. [emoji23] A ja dalej się na kontrolę do endokrynologa nie umówiłam dziś mąż ma mi podjechać i sprawdzić :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja już po jednej wizycie. Nadal dziewczynka[emoji175] nareszcie odwrócona głową w dół,780gram. Waga w środku normy. Tak jak od początku młodsza o 3 dni niż z OM. No i z sercem wszystko ok bo po to było to usg bo ostatnio za bardzo się ruszala i nie dała sprawdzić przepływów.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry