reklama
Venuss23
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Wg usg 8 +2 to fasolka wystrzelila, bo dwa tygodnie temu było 4+2 i pusty pecherzyk. Zdjęcia niestety nie mam,ale na 6 maja mam pierwsze prenatalne :-) a 26 kwietnia kolejną wizytę :-) a i najważniejsze widać serduszko i echo bijacego serduszka. Także Dziewczyny warto wierzyć :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Venuss gratuluję.
Priinceseczka
Fanka BB :)
Gosia tule Cie mocno. Ja tez raz trafilam na zly humor ginka... wtedy bylam w 4w1d i dziwil sie jakim cudem juz wiem ze w ciazy jestem jak miesiaczke ostatnia mialam 27 stycznia a u niego pojawilam sie 25 lutego...i dopiero jak mu pokazalam beta hcg to xaczal traktowac mnie oowaznie a nie jak jakas dziewczynke co sobie ciaze wyssala z palca
Przyszlam, odrazu z buta w rog pokoju, niech sie pani rozbiera, kiedy ostatnia miesiaczka itp. Kazala mi sie polozyc, pyta sie mnie: a czego my szukamy? Ciazy? Ja mowie ze tak. Zrobila usg, 3 wydruki, ekran w jej strone, nic nie pokazywala, powiedziala ze echo plodu jest, ale ze to poczatki poczatkow, ze ciaza wyglada na 6w1d bla bla. Wydrukowala scany, pytam sie ile ma plod, powiedziala, ze nie da sie zmierzyc (bo jest za maly) ze narazie do zmierzeni jest pecherzyk ktory ma 1,79cm, cialko zolte i prosze sie isc i rejestrować na wizyte. Wstawie zdjecia ponizej i zobaczcie co zaznaczyla na pierwszym zdjeciu (bo wedlug niej nie jest to dlugosc plodu, a wedlug mnie i poprzedniego lekarza tak...) w ogole mam dola, bo ostatnio pecherzyk mial 6,5 cm, teraz ma 5,3.. Nie wiem, mam przeczucie ze jest cos nie tak, siedze i placze...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gosiu umów się dobrze tego poprzedniego Gina.
Dziecko nie zmalalo, nie ma takich szans, inny sprzęt i lekarz i mogą wyjść takie różnice, póki nic się nie dzieje to spokojnie, wiem że łatwo się mówi ale dzidziuś żyje a to najważniejsze, idź do tamtego jak najszybciej lub jeszcze do innego
Dziecko nie zmalalo, nie ma takich szans, inny sprzęt i lekarz i mogą wyjść takie różnice, póki nic się nie dzieje to spokojnie, wiem że łatwo się mówi ale dzidziuś żyje a to najważniejsze, idź do tamtego jak najszybciej lub jeszcze do innego
reklama