reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Katerineczka-moj lekarz co prawda nic nie mowil ze malemu serduszko nierowni bije ale kiedys przy podsluchiwaniu ja slyszalam i bylo tez to widac na monitorze ze serce malego nierwony rytm mialo. Lekarz nic wtedy nie powiedzial, tez nie pytalam ale zapis badania sobie wydrukowal i wkleil do karty. Napisal jakis komenatrz ale do tej pory nie wiem co tam napisal.
To bylo jakos w 16 tc.

Dobrze ze budowa i pomiary w porzadku :-)

reklama
Ja miałam wizytę na 19
Ja po wizycie wykorzystałam sytuacje i podchodziłam po sklepach .wszystko dobrze szyjka nadal 1 cm nic się nie skróciła ale to dzięki leżeniu . Moje wysiłki nie poszły na marne . Usg nie miałam bo lekarz powiedział ze za często mam co 2 tyg wiec mi tym razem nie zrobi wiec nie wiem ile malec waży.

Priinseseczka bo chyba do któregoś tygodnia to jest normalne, bo serce się dopiero formuje. Powiedział ze na następnej wizycie będzie juz wiadomo co i jak, bo takie zaburzenia jeśli by było Niefizjologiczne to będzie miało wpływ na inne narządy. Szkoda mi tego czasu w ciąży bo zamiast się cieszyć się nią ciągle się martwię, najpierw plamieniami , potem zapaleniem a teraz serduszko. A tak notabene to może być właśnie od tej mojej infekcji. Lekarz zapytał cxy byłam ostatnio przeziębiona.

Katerineczka mi to chyba nawet tak dokładnie nie badali nie wiem.. kurcze że to zawsze coś.. chociaż dobrze że budowa serduszka w porzadku.. na pewno łatwe to nie będzie ale faktycznie narazie lepiej się nie martwić bo jak może się jeszcze unormować... mocno trzymam kciuki[emoji9]

Mamusia gratuluję dużej panny [emoji2]

Ziemniaczek super że się nie skraca i póki co oby tak dalej[emoji6]

A gbs to dopiero w 9 mies się robi tak coś kojarze.. ale może lekarz coś tam chce sprawdzić... tylko mi to gin w gabinecie pobierała...

Kciuki za wizyty [emoji6]

No wlasnie ja tez z tego co sie orientuje to na gbs probka pobierana jest w gabinecie a pozniej zawozi sie ja do labolatorium. Akurat moja bratowa to teraz miala pobierane.

Gratuluję udanych wizyt! Katerineczka tak to już jest ze cala ciążę się martwimy a potem całe życie. Postaraj się być dobrej myśli skoro do tej pory było ok i wszystko może się unormowac :)

Właśnie mi gbs też w gabinecie pod koniec ciąży

Ja dziś idę na 14.15 ale do lekarza którego na oczy nie widziałam tak na zastępstwo i nie liczę na usg ale zobaczymy :)

Fakt hbs pisałam z telefonu i nawet nie zauważyłam, że zmieniło na gbs :-D
Katerineczka nie martw się i myśl pozytywnie na pewno to nic groźnego i wszystko się unormuje.
Ziemniaczek super, że szyjka już się nie skraca Twoje wysiłki nie poszły na marne ;*
Trzymam kciuki za wizyty ;*

reklama
Zrobiłam sobie dziś badania i mam infekcje pęcherza. Tak podejrzewałam. Musze sobie zaserwować kuracje sokiem z żurawiny.
Za to hemoglobine mam 12 :-)

Do góry