reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Iza czyli zostawili Cie - wiesz lepiej niech posprawdzaja wszystko i zrobią xo w ich mocy :)

Bardzo cieszę sie z pozostałych wizyt :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Iza, jak ktoś przyjdzie do Ciebie, to pytaj o wszystko, muszą Ci przecież odpowiedzieć, trzymaj się tam :)

Keejti, nieźle, połówkowe 5 min. ;) Kruszynkę masz :)

Nika, śliczny! Moja na pewno fika, co rusz z innej strony czuję i raz na dole, raz na górze...

Linka, dbaj o siebie. Super, że reszta ok :)

Tak..Taka jak była :) ale i tak chciałam zostać zobaczyć co będą z tym robić ..bo Gin mówił żeby tylko lezec a mi każdy dzień, każdy krok to czarne myśli że tam się skraca :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A więc dzis moj syn wyprowadził mnie z równowagi. Ja mam nerwice lękową nie moglam się uspokoić. Postanowilam isc do lekarza zobaczyc dzidzię dla spokoju. Moj lekarz nie mogl mnie przyjac nie bylo go i poszlam do innego. Mowi ,ze wszystko ok i na 80% jest to dziewczynka. Narazie się nie nakręcam myslalam ze bd synek chodź po cichu licze na niunie. Zobaczymy na polowkowym za 2 tyg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iza, no to dobrze, że nie jest krótsza, leżenie pomaga :) Wiem, że się stresujesz, ale bądź dobrej myśli i jak najmniej tych kroków rób;)

Do góry