reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka,Netta- bardzo się cieszę razem z Wami dobrymi wiadomościami. Super, super super:happy:

Dziękuję bardzo wszystkim. za wyczerpujące info na temat witamin.Przepisywanie Pregny przez gina wydawało mi się podejrzane właśnie przez to, że dostałam też taką kartę ciąży- plus etui na wyniki badań.

reklama
Mama4 ja mam femibion.

Dziewczyny super wiadomosci i zdjęcia ;)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Linka super wieści i jaki wyczerpujący opis! Widać ze ten lekarz dokładny bardzo.

Dziewczyny myślę, że spokojnie niech każda zażywa co lekarz zalecił. Powiem wam ze ja choruje od 15 lat na hashi i przerabiałam różnych lekarzy, różne tez były ich zalecenia. Czasem jeden mówił jedno drugi zupełnie na odwrót. Dla mnie głównie najlepszym wskaźnikiem jest pierwszą ciąża i staram się robić wszystko tak jak wtedy. Ale to jest sprawa indywidualna i żadnej z was nie namawiam do pójścia w moje ślady. Ja zawsze w końcu wracam do lekarza, starszej pani która była moim pediatra i jest również endokrynologiem. Dużo jej zawdzięczam w tym na pewno utrzymanie ciąży przy takim tragicznym stanie tarczycy jaki jest u mnie. Zobaczymy jak będzie teraz ale bardzo wierzę w to że również będzie dobrze.

Aha i podobno dużo częściej chorują dziewczynki matek z chorobami tarczycy aniżeli chłopcy.

Ja biorę prenatal duo. I z tego też mam kartę, koleżanka ma ta sama lekarke i kartę ma inna, więc ja na to nie patrzę :-) kupiłam prental duo bo tylko to u mnie mieli, a ogólnie wymieniała mi trzy firmy, a tylko ta zapamiętałam ;-)

Hej, u mnie też wszystko ok, tak po prawdzie tylko wizyta po przedłużenie zwolnienia lekarskiego. Uparłam się żeby lekarz zrobił USG żeby zobaczyć Małą. Spała sobie słodko mam 2 zdjęcia, posłuchałam serducha i połówkowe na 4 lipca.

Linka netta gratulacje.

Linka bardzo szczegółowy opis. Super lekarz.

Ja biorę Mama DhaPremium firmy Adamed. Zawiera jod Wit d3 dha i inne nie ma żelaza.
Tabletki nie śmierdzą nie mam po nich mdłości. Kosztują w necie ok 35zł za 60szt biorę dwie dziennie.
Mój lekarz nie sugerował żadnej firmy powiedział tylko ile jakich składników ma być w dziennej dawce. Postudiowalam kilka składów suplementow i te wyszły najlepiej ☺

reklama
Do góry