reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka,Netta- bardzo się cieszę razem z Wami dobrymi wiadomościami. Super, super super:happy:

Dziękuję bardzo wszystkim. za wyczerpujące info na temat witamin.Przepisywanie Pregny przez gina wydawało mi się podejrzane właśnie przez to, że dostałam też taką kartę ciąży- plus etui na wyniki badań.

reklama
Mama4 ja mam femibion.

Dziewczyny super wiadomosci i zdjęcia ;)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Linka super wieści i jaki wyczerpujący opis! Widać ze ten lekarz dokładny bardzo.

Dziewczyny myślę, że spokojnie niech każda zażywa co lekarz zalecił. Powiem wam ze ja choruje od 15 lat na hashi i przerabiałam różnych lekarzy, różne tez były ich zalecenia. Czasem jeden mówił jedno drugi zupełnie na odwrót. Dla mnie głównie najlepszym wskaźnikiem jest pierwszą ciąża i staram się robić wszystko tak jak wtedy. Ale to jest sprawa indywidualna i żadnej z was nie namawiam do pójścia w moje ślady. Ja zawsze w końcu wracam do lekarza, starszej pani która była moim pediatra i jest również endokrynologiem. Dużo jej zawdzięczam w tym na pewno utrzymanie ciąży przy takim tragicznym stanie tarczycy jaki jest u mnie. Zobaczymy jak będzie teraz ale bardzo wierzę w to że również będzie dobrze.

Aha i podobno dużo częściej chorują dziewczynki matek z chorobami tarczycy aniżeli chłopcy.

Ja biorę prenatal duo. I z tego też mam kartę, koleżanka ma ta sama lekarke i kartę ma inna, więc ja na to nie patrzę :-) kupiłam prental duo bo tylko to u mnie mieli, a ogólnie wymieniała mi trzy firmy, a tylko ta zapamiętałam ;-)

Hej, u mnie też wszystko ok, tak po prawdzie tylko wizyta po przedłużenie zwolnienia lekarskiego. Uparłam się żeby lekarz zrobił USG żeby zobaczyć Małą. Spała sobie słodko mam 2 zdjęcia, posłuchałam serducha i połówkowe na 4 lipca.

Linka netta gratulacje.

Linka bardzo szczegółowy opis. Super lekarz.

Ja biorę Mama DhaPremium firmy Adamed. Zawiera jod Wit d3 dha i inne nie ma żelaza.
Tabletki nie śmierdzą nie mam po nich mdłości. Kosztują w necie ok 35zł za 60szt biorę dwie dziennie.
Mój lekarz nie sugerował żadnej firmy powiedział tylko ile jakich składników ma być w dziennej dawce. Postudiowalam kilka składów suplementow i te wyszły najlepiej ☺

reklama
Do góry