reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Zdjęcia takie mało wyraźne, śmialismy się u lekarza że dzieciątko jak mały ufo ludek wygląda narazie ale dla mamy jest zawsze najpiękniejsze.
Dziewczyny a wy połówkowe 3D macie na normalnych wizytach czy dodatkowo się umawiacie? I jaka jest różnica między zwykłym a 3D?

Załączniki

• 20160609_152939.jpg
    20160609_152939.jpg
    378,8 KB · Wyświetleń: 114
  • 20160609_152846.jpg
    20160609_152846.jpg
    383,9 KB · Wyświetleń: 116
Koalka-ladne zdjecia:-) to juz nie ufoludek i tylko corcia hihihi:-) ladnie widac malego czlowieczka.
Ja na polowkowe 3d umawialam sie do calkiem innej doktor. Ona ma certyfikaty na usg i to bylo dla mnie najwazniejsze. Zaplacilam 200 zl (swoja droga chyba jest najtansza w miescie bo tak to 250-300zl) a u swojego gina place 150 zl

Już chciałabym utulić moja żabkę:-)
To zrobię tak że 4 lipca pójdę na zwykłe połówkowe do swojego lekarza u niego płacę 100 zł niezależnie co na wizycie a i tak dodatkowo umowie się pare dni wczesniej do specjalisty na 3D.

Gosiu pamiętamy Cię odzywaj się i pokaż zdjecia swojego księcia :-)

Koalka Ja na prenatalnych byłam w klinice i mam dwa zdjęcia 3D w kolorze, ostatnio moja też mi jedno dała ale czarno białe, ale oglądaliśmy i tu i tu malutka dosyć długo w 3D, teraz polowkowe też mam w klinice i liczę na zdjęcie 3D :)

No właśnie fajne są takie 3D bo buziulke widać ładnie. A w kolorze to już wogole luksus. U mnie lekarz nie robi 3D bo jak zapytalam czy robi sie to stwierdził ze po co, ze to wymysły kobiet żeby sie pochwalić a połówkowe jest po to żeby sprawdzić narządy a dzidziusia poogladam z kazdej strony jak sie urodzi.Buc jeden hehe
Facet nie rozumie ze kobieta chce zobaczyc swoje dziecko jak ma możliwość

reklama
Do góry