reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Zdjęcia takie mało wyraźne, śmialismy się u lekarza że dzieciątko jak mały ufo ludek wygląda narazie ale dla mamy jest zawsze najpiękniejsze.
Dziewczyny a wy połówkowe 3D macie na normalnych wizytach czy dodatkowo się umawiacie? I jaka jest różnica między zwykłym a 3D?

Załączniki

• 20160609_152939.jpg
    20160609_152939.jpg
    378,8 KB · Wyświetleń: 119
  • 20160609_152846.jpg
    20160609_152846.jpg
    383,9 KB · Wyświetleń: 120
Koalka-ladne zdjecia:-) to juz nie ufoludek i tylko corcia hihihi:-) ladnie widac malego czlowieczka.
Ja na polowkowe 3d umawialam sie do calkiem innej doktor. Ona ma certyfikaty na usg i to bylo dla mnie najwazniejsze. Zaplacilam 200 zl (swoja droga chyba jest najtansza w miescie bo tak to 250-300zl) a u swojego gina place 150 zl

Już chciałabym utulić moja żabkę:-)
To zrobię tak że 4 lipca pójdę na zwykłe połówkowe do swojego lekarza u niego płacę 100 zł niezależnie co na wizycie a i tak dodatkowo umowie się pare dni wczesniej do specjalisty na 3D.

Gosiu pamiętamy Cię odzywaj się i pokaż zdjecia swojego księcia :-)

Koalka Ja na prenatalnych byłam w klinice i mam dwa zdjęcia 3D w kolorze, ostatnio moja też mi jedno dała ale czarno białe, ale oglądaliśmy i tu i tu malutka dosyć długo w 3D, teraz polowkowe też mam w klinice i liczę na zdjęcie 3D :)

No właśnie fajne są takie 3D bo buziulke widać ładnie. A w kolorze to już wogole luksus. U mnie lekarz nie robi 3D bo jak zapytalam czy robi sie to stwierdził ze po co, ze to wymysły kobiet żeby sie pochwalić a połówkowe jest po to żeby sprawdzić narządy a dzidziusia poogladam z kazdej strony jak sie urodzi.Buc jeden hehe
Facet nie rozumie ze kobieta chce zobaczyc swoje dziecko jak ma możliwość

reklama
Do góry