reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Kejtii gratuluję wizyty tylko szkoda ze z pseudo lekarzem :-) nie martw sie ja też mam łożysko przednie nisko osadzone, widze ze dużo dziewczyn tak ma na tym etapie, pewnie się podniesie za parę tygodni i będzie ok. Lekarz też mnie straszył że przy łożysku przodujacym noe poczuje ruchów a czuje może nie regularnie ale czuje. Czasami stwierdzenia doktorów można między bajki włożyć.

reklama
Dziewczyny w 14 tygodniu niektóre się chwalą że czują dzidzie , może faktycznie nie ma dzieci ta pani doktor :-)
Gratulacje wizyt oby jutrzejsze były także udane.

Pterusińska, co za lekarze :( A dlaczego gin nie dała Ci zwolnienia? Może idź do niej jeszcze raz?

Gaga, Żana, gratuluję synków :)
Martini, super, że wszystko ok, mam nadzieję, ze na następnej wizycie poznasz płeć :)

Dokładnie jak dziewczyny piszą, teraz dzieci będa szalały w brzuchach i co chwilę zmieniały położenie. Rzeczywiście nawet przed samym porodem dziecko może się odwrócić.

Keejti, ale łożysko na przedniej ścianie czy przodujące? Bo to jest ogromna różnica, łożysko przodujące to powikłanie, jest za blisko szyjki, a łożysko na przedniej ścianie nie jest żadną komplikacją.

tak bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :) teraz już będę spokojniejsza :)
a oto mój Maleńki :)

Załączniki

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 103
  • dddddd.jpg
    dddddd.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 108
Zana, Keejti gratuluje fajnych zdrowych chlopakow:-)

Keejti ja bym poszla do kogos jeszcze niech sprawdzi bo ta gin malo kompetentna sie wydaje...

Ja dopiero przyjechalam i w kolejce jestem 8 takze ten... o 17 na pewno nie wejde.. :-\

Keejti- wybacz, pokićkałam coś bo pisałam na szybko w biurze. Zerknęłam do wyników USG i u mni e łożysko jest faktycznie nisko, ale na tylnej ścianie. Przepraszam Cię za zamęt.:sorry:

Aob- to się wyczekasz. W poprzednich ciążach u mojego gina nie było rejestracji na godziny, przyjmował od 14.30 do ostatniej pacjentki. Nie jedno popołudnie straciłam w jego poczekalni- po 3 godziny czasem się czekało

Ostatnia edycja:
reklama
Mama czworki tu jest identycznie... zawsze siedze tu kolo 2,5-3,5 godz i dzis bedzie pewnie podobnie.. ale mam ksiazke i forum wiec powinno zleciec :-)

Do góry