reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob powodzenia :)

wczoraj Dzwonili do mnie ze szpitala i dziś na 10.15 jedziemy na badania. Podobno rezonans - jest konieczny i ponoć bezpieczny w ciąży i jeszcze coś..
Dobrze ze mój będzie że mną bo sama bym chyba nie wytrzymała tego psychicznie...

Pterusinska- oby wszystko się szybciutko wyjaśniło i okazało się , że to jakaś błahostka tylko. Zostawią Cię w szpitalu na obserwację, czy wracasz dziś do domu po badaniach?

Wracam do domu na całe szczęście. Objawów żadnych nie mam i nie miałam od początku ciąży- ani bólu brzucha ani krwawień. Więc nie ma podstaw do zostawienie mnie w szpitalu.

Pterusinska- dobrze, że zrobią Ci badania. Uspokoisz się przynajmniej ,po tym jak lekarze Cię ostatnio zdenerwowali. Daj znać po badaniach co i jak.

Emalka rzucił na jakieś 8 miesięcy i dalej pali a teraz kombinuje jak tu rzucić

Pterusinska dobrze, że zadzwonili przynajmniej nie będziesz wyczekiwala i się denerwowala do tego 13

Ja juz po..
Ogolnie z malenstwem wszystko oki :-) nie byl mierzony abi wazony i zdj tez nie mam.. tyle wiem ze znow nie bylo widac nic miedzy nogami, ale mowi ze w ogole slabo wodac wiec nie potwierdzi czy chlopiec czy nie...
jedyne co mnie zmartwilo to skracajaca sie szyjka.. nie mowil ile ma ale powiedzial ze juz nie za duzo i mam sie jeszcze bardziej oszczedzac:-\ dalej tez lutka, magnez i w razie potrzeby nospa..

reklama
Aob66 najważniejsze że z Dzidzia wszystko ok, więc obie czekamy na polowkowe na potwierdzenie płci hehe. Ja z tego powodu jeszcze nic nie kupuję bo tych uniwersalnych rzeczy nie lubię a typowo chłopiecych bez potwierdzenia na tym etapie ciąży troche się boję :)

Aob66 więcej odpoczynku, ja mam bóle brzucha i mam zakaz sprzątania i uwaga zakaz długiego chodzenia.

Do góry