reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Hej:-)

Jestem juz w domu. Miałam 1,5 H opóźnienia i do gabinetu weszłam dopiero przed sama 16. Także z dzidzia wszystko w porządku. Wszystkie wymiary dobre. Maleństwo waży 158g.

Następna wizyta 1 lipca no i muszę się umówić na prenatalne ale to też dopiero początkiem lipca będzie.

reklama
No i zdjęcie oczywiście. Jak ładnie ssie kciuka ale dalej nie wiemy kto to :p
uploadfromtaptalk1464975399394.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1464975399394.jpg
    uploadfromtaptalk1464975399394.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 307
Karola gratuluje duzej zdrowej dzidzi :-) ja i prenatalne i polowkowe robie u mojego gin i to w cenie wizyty wiec nie.wiem ale jak daje skierowanie na badania np krwi tp wszystko platne jest..
To zalezy czy gin ma umowe tez z nfz.czy nie bo inny gin prywatnie przyjmije i na nfz i wtedy za badania sie nie placi i leki tez sa refundowane... jak bedziesz sie rejestrowac to zapytaj jak to jest w twoim przypadku

Milagros a jak u Ciebie z wagą? Bo ja wczoraj też nastawialam się na opierdziel bo mam -1kg względem tego co było na poczatku. A położna powiedziała że jeszcze będzie czas na tycie,a Pani dr nic nie powiedziała.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, ostatnio mój M spotkał znajomych którzy byli na prenatalnych wlasnie ze skierowaniem z prywatnego gabinetu i nic nie placili. Takze tetaz nie wiem czy cos pomylil czy fakyycznie tak jest.

Emalka bo tycie to sprawa bardzo i dywidualna.. Ja mam juz duzo na plusie i tez mi nic na to nie mówią, bo taka moja "uroda";)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja przybieram średnio 0.5-0.7kg Na 4tygodnie. Na początku przybralam 3 bo zajadalam mdłości, teraz mi minęły więc nie jem już tak często, i stawiam ze stąd ta obawa lekarza. Padło nawet pytanie czy się odchudzam.
Co do morfologii mam się nie martwić, badanie powtórzyć za jakiś czas bo normy w ciąży są inne.
Mam też poszukać masazysty ze względu na te bóle pleców A jak to nic nie da to ortopeda.

Aob moja wizyta nie była taka krótka, bo pokazała nam wszystko po prostu nie mierzyla, nie wazyla dzidzia Ani przeplywow itd nie sprawdzała, tętno tylko zmierzyła 154było. ba, nawet w 3D sobie popatrzylismy :D

reklama
uploadfromtaptalk1464978632761.jpg

A to Buzka naszej gwiazdy która prawie całe badanie miała stopu na czole i tylko na chwilę nam się pokazała :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1464978632761.jpg
    uploadfromtaptalk1464978632761.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 497
Do góry