reklama
Iza02083
Fanka BB :)
ja juz po pikaweczka pika ale nic wiecej nie wiem..jaka waga czy dlugosc..to bylo szybkie usg tylko dla mojego spokoju ze serduszko bije, bo ostatnie usg mialam miesiac temu na prenatalnych..zdjecia nie mam ale najważniejsze, ze wszystko w porzadku połówkowe pod koniec miesiaca
aob66
Moderatorka
Iza spokoj mamy najwazniejszy :-)
maleducada
Mama czwórki grunt że zdążysz przed amnio.
Iza najważniejsze że wszystko ok :-)
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Iza najważniejsze że wszystko ok :-)
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Priinceseczka
Iza, dobrze ze sie uspokoilas:-) Ty na nfz chodzi i taki fajny lekarz? :-)
Pterusinska
My juz po. Z dzidzia wszystko dobrze. Pomiary idealne.
Z pół godzinnego badania zrobiły się 2 godziny konsultacji z 6 lekarzami z których nikt nie jest w stanie powiedzieć co mi jest..
Zdjęcia mam dwa, ale takie słabe ze nic nie widać, prosiłam położną o sprawdzenie płci to powiedziała ze nie ma możliwości bo dziecko się nie układa. Okazje były ale nawet nie próbowała, wyszliśmy z niczym, zestresowani i nastraszeni..
Z pół godzinnego badania zrobiły się 2 godziny konsultacji z 6 lekarzami z których nikt nie jest w stanie powiedzieć co mi jest..
Zdjęcia mam dwa, ale takie słabe ze nic nie widać, prosiłam położną o sprawdzenie płci to powiedziała ze nie ma możliwości bo dziecko się nie układa. Okazje były ale nawet nie próbowała, wyszliśmy z niczym, zestresowani i nastraszeni..
emalkadream
Pterusińska w jakiej sprawie były te konsultacje?
Pterusinska
Na usg położna zobaczyła duży obszar prawdopodobnie wypełniony płynem(?), jakieś 15x8 cm. Po chwili zawołała ginekologa, później jeszcze innego lekarza, po tym czekałam na kolejną konsultacje a jak już do niej doszło to jeden lekarz wolał drugiego. Nikt nie potrafi powiedzieć co to jest, ale jeśli zacznie mnie boleć brzuch to natychmiast mam jechać do szpitala- swoją drogą jeśli do tej pory mnie nie bolał to dlaczego teraz miałby zacząć? Sama już nie wiem co o tym myśleć, swoją drogą 4 tygodnie temu byliśmy na usg i nic takiego nie było..
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
U nas ok, nie wiem jaką długość, jaką waga, 22 Mam polowkowe to wszystkiego się dowiem. Zdjęcie później. Opiernicz za za małe przybieranie na wadze. Odezwę się ja będę w domu