reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Kciuki&&&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty
Pterusinska- nie jesteś w tym stersie osamotniona. Mi zaraz pikawa chyba wyskoczy. Zaraz wychodzę

reklama
Mamo czworki- kciuki kciuki kciuki! Musi byc dobrze!&&&& :-* niech dzidzia sie dobrze uklada ;-*

Pterusinska-kochana i za Was tez mocno trzymam i jestem myslami &&& ;-*

Milagros i karola :-* nie denerwujcie sie! Kciuki tez mocno trzymam &&&

Odezwijcie sie tutaj szybciutko laski:-*

I pupa... Zadzwoniła Pani z rejestracji, że jednak zaszło nieporozumienie i ten termin nie był wolny i przepisała mnie na jutro na 12.30:dry:

Właśnie, lepiej tak niż jakbyś miała jechać na darmo. ;)
Dzięki dziewczyny, my jeszcze jakieś pół godziny i wyruszamy. Niby to na13, ale zanim dojedziemy i znajdziemy to miejsce w szpitalu to też chwila minie.

Fakt- dobrze, że zadzwonili bo właśnie mieliśmy wychodzić. Wytrzymam jakoś do jutra, tyle, że jutro będę musiała sama jechać, bo teściowej nie będzie a mąż z dziećmi będzie musiał zostać. Jak będą jakieś złe wieści to wolałabym nie prowadzić... Mam nadzieję, że złych wieści nie będzie i tego będę się trzymać

Pterusinska, ja trzese portkami im bliżej 14.30. Zaraz mi pikawa wyskoczy.

Mama4 , dobrze ze tak. Moja mama ostatnio pojechała do dentysty na wizytę A okazało się ze tą ma urlop A nie miała tel żeby odwołać wizyte:-/

Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny!

Mama czworki wiem jak to jest jak się człowiek nastawia i nic z tego :( ale tak jak dziewczyny piszą dobrze ze to juz jutro, trzymaj się będzie dobrze.

reklama
Do góry