reklama
linka1985
Fanka BB :)
Ja juz miałam 2 usg pierwsze w 4 tygodniu drugie w 6 tygodniu a teraz dopiero na 14 kwietnia . Bo ja chodzę na NFZ w gabinecie aparatu niema i umawiamy się z nią prywatnie na usg
EM Ka
Pełne pełne
marti0621
To tak. Według OM 7t3d według USG 6t5d . Pierwsze slowa gin to bylo "Jaka piekna ciaza"
tutaj dodaje zdj to wyzej to cialko zolte a nizej dzieciatko,widzialam jak bije serduszko<3
niestety zdj zdjecia wiec jakosc moze nie mega super ,ale chyba cos widac
dzidziuś ma 7 (prawie 8 milimetrow ) dokladnie 0.78 o ile dobrze pamietam.
termin porodu 13.11. ,ale pewnie sie jeszcze zmieni , moj chlopak ma urodziny 27.11 chcial wycelowac w swoje urodziny,ale coz ;p
tutaj dodaje zdj to wyzej to cialko zolte a nizej dzieciatko,widzialam jak bije serduszko<3
niestety zdj zdjecia wiec jakosc moze nie mega super ,ale chyba cos widac
dzidziuś ma 7 (prawie 8 milimetrow ) dokladnie 0.78 o ile dobrze pamietam.
termin porodu 13.11. ,ale pewnie sie jeszcze zmieni , moj chlopak ma urodziny 27.11 chcial wycelowac w swoje urodziny,ale coz ;p
Załączniki
Keejti-93
Jestem najszczesliwsza na świecie! Jest tętno. Równo tydzień temu nie było nawet zarodka i ciałka żółtego. W tydzień pojawiła się moja dziecinka i jeszcze serduszko, cuda się zdarzaja na dowód załączam pierwsze selfie
6w2d 52mm data porodu wychodzi mi na kalkulatorze 7.11.
Tak się cieszę!
Tak się cieszę!
Załączniki
Ja mam wizytę 4.04 ranoLinka a teraz usg nie zrobił?? Dopiero 14?
Tu też napisze..
Podeslijcie mi na Pw kto kiedy wizytuje to wkleje do wątku.
Super, gratulujęJestem najszczesliwsza na świecie! Jest tętno. Równo tydzień temu nie było nawet zarodka i ciałka żółtego. W tydzień pojawiła się moja dziecinka i jeszcze serduszko, cuda się zdarzaja na dowód załączam pierwsze selfie
Tak się cieszę!
reklama
Gwiazdka092
Zaangażowana w BB