reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
O to super ;) u mnie nie wiadomo. Wizytę mam za miesiąc równo a dokładnie dwie najpierw polowkowe u innego lekarza który się tym zajmuje w medicover a potem zaraz po nim u mojego na konsultacje. No i plan był taki ze więcej do tej babki na NFZ nie pójdę ale obiecała nast wizytę z usg i ona by była 8 i powie płeć więc jak znam siebie nie wytrzymam do 23 i podjadę do niej sprawdzić :d

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Kejtii-u mnie gin. poczatkowo mial problem z okresleniem plci bo maluch malo sie ruszal ale w drodze do gina jadlam knppersa i z minuty na minute byl coraz bardziej ruchliwy i wkoncu bylo widac moszne i maciupkiego siusiaka:-) poki co ma ulozenie posladkowe ale lekarz powiedzial ze jeszcze nie ma sie czym martwilc bo maluchy sie przeciez odwracaja:-)

Princeseczka moja się ciągle wierci, w takim okresie pozycja brz znaczenia. Gratuluję syneczka!!
Keejti Tobie to dobrze :-) również gratuluję!

U mnie dzis 2 tyg.i wyników nie ma.. Juz się denerwuje..

Dziewczyny super gratuluje udanych wizyt :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Keejti, Priinceseczka super, ze wszystko ok :)
Priinceseczka, gratuluję synka! Już na tym etapie można oszacować, jak duże będzie dziecko, nie jest na to ciut za wcześnie? nawet jeśli teraz jest na wysokim centylu, to już się to raczej nie zmieni? Pytam, bo nie pamiętam, kiedy to się określa :)

Gratuluję super wizyt :) Lilith nie denerwuj się, lada dzień będą, i wszystko będzie oki. Nie wiem zupełnie jak to się szacuje i kiedy. Ale mi mówili że dziecko będzie miało 4600 a urodził się 3970 tez nie mało ale różnica jednak spora ;)

Milia-ja nie mam pojecia jak to wyglada. Gin. zmierzyl glowe i inne pomiary(niektore byly o tydzien do przodu) i chyba po tym stwierdzil ze bedzie duze, ale smial sie zebym sie nie dziwila bo maz wysoki(szczupak) ja tez dosc wysoka(173cm) ale do najdrobniejszych nie naleze.

reklama
Iza zaginął?? Chyba bym wyszła z siebie jakbym się dowiedziała..

Dzis jak nie przyjdzie, to mam i tak wizyte z moja to zapytam co z tym..

Co do wagi tez miałam mówione, że sporo więcej i jakoś nie wyszło tak.
Teraz jest za wcześnie. Moja tez miała 85 centyl teraz ale o niczym to nie świadczy. Dex tez duży był a urodził się i miał 50cm tylko i 3kg przy wyjściu, żaden szal.. A teraz kawał chłopa po tacie.
Ważne, że dzieci zdrowe!

Do góry