reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ja po wizycie, jednak miałam usg, widziałam, jak mała sobie pływała:)
Nie wiem, ile ma, bo lekarka powiedziała, że ona po 13 tygodniu nie mierzy długości i że od następnej wizyty zacznie pomiary obwodów. Ciśnienie zmierzyła, dała skierowanie na kolejne badania i tyle :)

Em Ka, no dziwne podejście, jeśli to prywatnie... A udało Ci się wyprostować sprawę z ubezpieczeniem w pracy?

reklama
Mila faktycznie mi wypowiedzieli ta opiekę medyczna bo 2 lata jestem nieobecna w pracy , nie wiem czy mogą czy nie , musze poprosić kogoś by mi ściągnął regulamin wynagradzania :) ale w zeszłym roku szlam z nimi na noże w kwestii tego ubezpieczenia bo obiło sie juz o prawnika wiec mogli mi zrobić po prostu na złość ;) ale jak cos to maz sie dowiaduje teX o pakiet dla mnie u siebie wiec nie ma problemu a tego gościa co mam Medicover bede odwiedzać z NFZ i tyle :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Gratuluję udanych wizyt :)

Dawno mnie tu nie było, ale pracy miałam tyle, że sama w szoku jestem ze dałam rade :)
Jeszcze 4 tygodnie i odpoczniemy sobie. :)
Dzidzia rośnie a brzuch razem z nią.. czasem patrze w lustro i uwierzyć nie mogę :D

Swoją drogą, możecie polecić jakieś sklepy internetowe z ciążowymi ciuszkami? :D
Do naszych wizyt jeszcze daleko :)
Polowkowe za trzy tygodnie :D

reklama
Do góry