reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziękuję za Wasze &&&
Dopiero w domku bo po wizycie od razu pojechałam po chłopców bo byli u dziadków..;)
Wizyta ok, dzidzia zdrowa, wszystko według parametrów-idealnie zgrane, przezierność sprawdzona i też poprawna, serduszko ładnie bije- komory wszystkie, dwie rączki, dwie nóżki;) Niunia ma 7,5 cm - a to jest mój 13tc i 3 dni. Płci nie znam bo mój gin nie mówi w ciemno tylko jak jest 100% pewny
Hmmm a i super niespodzianka będę mieć usg 3d ;) a nigdy nie miałam bo nie było wcześniej takiej możliwości ale dopiero ok 24tc aby było ładnie dzidizusia widać;)
Karolka mój mąż i ja marzyliśmy od samego początku o pierwsze córce (skrycie marzyliśmy) a mamy dwóch synów ;);) teraz niespodzianka ale oby zdrowe;)

reklama
A z ręki też cos kiedyś w szkole wróżyłyśmy ale nie pamiętam co mi wyszło,..gdzieś zapisałam....ale coś mi się zdaje ze było to syn syn i córka

Gratuluje wizyt :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Jostyna, super, ze wszystko w porządku :)

Karola, gratki! Mój się popłakał ze szczęście i za pierwszym razem i za drugim, jak dowiedział się, że córka :) nie ma parcia na syna.

Em Ka, szkoda, że Cię nie poinformowali, że już nie masz ubezpieczenia... Ale dobrze, że możesz dalej chodzić do tego samego lekarza :)

Gratki z wizyt! I czekamy na relacje z następnych :)
Ja wizytuję jutro, dziś byłam na pobraniu krwi - wyniki pewnie odbiorę jutro. Na tym etapie "zwykle" już miałam anemie i wchodziłam na żelazo (Tardyferon), ciekawe jak będzie tym razem :)

reklama
Nastepna wizyta 13 czerwca. Zobaczymy czy poznam płeć;)
Ivi ja na tardyferonie jestem od miesiąc bo tez anemia

Do góry