reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ale się rozpisałyście;)
Gratuluję udanych wizyt.
Ja teraz mam w poniedziałek tj.16. Pewnie po 15 się umówię, bo jeszcze rano będę dzwonić do doktora;)

U mnie połówkowe 270 zł ale ja tak jak Linka jade na nie tam gdzie prenatalne i pappa robiłam. Zdjęcie w 3d dostałam już z tych prenatalnych

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Lilith ja wgl nie dodalam zdjęć z prenatalnych najpierw była pozna godzina później zakrecilam się aż w końcu uznałam że dodam jak będę mieć już teraz bardziej aktualne

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

No właśnie dziewczyny jak wiecie podajcie płeć do Aob bedzie można zobaczyć jaka przewaga ;-) ja narazie nie podaje bo dziewczynka ale na 70% tylko lekarz był pewien więc czekam na 9 czerwca.

Milagros to czekamy na to bardziej aktualne a przyznam, nie pamiętam kiedy hihi. Polowkowe pokażesz dopiero?
Na początku maluszki są takie chudziutkie hihi.

Koalka tez jestem ciekawa. Mi się wydaje by wpisywać i te niepewne i dać znak zapytania. Zobaczymy czy się potwierdzi.

To jednak jak na razie więcej dziewczyn się szykuje;)
Linka też jestem za tym aby wpisywać ze znakiem zapytania i zobaczyć czy się potwierdzi;)

reklama
Koalka przeciętność jest indywidualna dla każdego wiec nie martw sie ! Mój syn miał taka i jest ślicznym chłopcem :)

Aob no trochę sie pocieszam choc taki niedosyt niesmak pozostał .

Netta a masz Pryw xzy NFZ ja jestem zaskoczona bo prywatnie tak podchodzi i bierze 100 jak dobrze mierzy to 150 wiec juz nie nalegałam zeby sprawdził jeszcze ta płeć , następnym razem od razu poproszę .

Gaga ja 1,2 za free, jedynie płace za płytkę 2d 40 płn 3d 100ke, a za kolejne 3 usg jest jakies 200 plus płytka chyba :)

Lilith jak pisałam jak go poproszę to zrobi tylko skasuje więcej wiec za te 50 wole zeby posprawdzal wszystko :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry