reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny przepraszam ze sie nie odzywalam ale ostatnio nie mialam na nic czasu. Bylam na prenatalnych lekarz mnie wymeczyl bo kontrastu nie mógł złapać tak sie zestresowalam ze dwie godziny po badaniu sie nie odzywalam. W zeszlym tygodniu bylam jeszcze na umówieniu testu pappa. Wszystko super podobieństwo tak małe ze nie ma szans na żadną z tych chorob(powyżej 20.000 tys ). Dziecko anatomicznie zdrowe :-) i chyba chłopczyk wiec będzie parka :p

reklama
Tak przy okazji ja sie tak rym badaniem stresowalam... ze lekarz tak jeździ tym aparatem i nic sie nie odzywa...a maz tylko na plec czekał i jak lekarz za parawanu powiedział ze raczej chlopiec to krzyknął jest... ja sobie myślę ale wstyd :p ja nie wiem czy wasi faceci tez tak chca syna... dla mnie to wszystko jedno :-) dwie dziewczyny tez super ...

Karola gratulacje! Mój przy pierwszym dziecku poplakal się przy lekarzu jak usłyszał że syn. A teraz chce dziewczynki mówi że będzie rozpieszczal ;d

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Jostyna kciuki i czekamy na wiesci.

Mojemu wszystko jeno bo ma i syna i córkę. Teraz mu mowie, ze cora będzie choć chyba chłopiec dla synka lepszy.. Zobaczę w środę reakcje jego i córki.

Karola moj taki wstyd zrobil mi przy pierwszym dziecku teraz jak mu powiedzialam ze ma sie nie odzywac to nie wszedl ze mna bo sie obrazil :) moj oczywiscie chcialby core no ale chyba mu nie wyszlo :)

wiecie co nie chce żebyście mnie wyśmiały ale poszłam kiedyś z ciekawości do wróżki i raz że mi z kart wróżyła a dwa ze złota ile będę mieć dzieci

I co Ci wywrozyla?
Mi kiedyś koleżanka z kart stawiała i kuzynka z ręki ilość dzieci mówiła. Zawsze trójka. Jak po córce w ciaze nie zachodzilam to trochę mi się przykro zrobiło bo jakoś w to uwiezylam a i tyle zawsze mieć chcialam. Takie minimum z tym, ze najlepiej Rom po roku hihi.

ze złota to na pewno wychodziła trójka chłopiec chłopiec dziewczynka a z kart już tak nie pamiętam

reklama
U mnie ze złota córka syn córka syn ;)

Karola gratulacje ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry