reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Koalka wszystko jest w normie, spokojnie :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Koalka- dzidzia jest bardzo duza :-) u mnie bobas moerzyl w 13 tygodniu3 dniu 7.46cm a nt bardzo niskie 1.05. Moglabym sie przejmowac ze za niskie, ale po co? Gin powiedzial ze jest ok i tego sie trzymam

Dziewczyny gratuluję cudownych wiadomości. Milia wspaniale że dziewczynka zdrowa! Linka no to super Ci się udało z tym programem. Nie będziesz tyle płacić.
A ja jeszcze nie wiem czy dziewczynka. Ale nie byli nic między nogami a dość długo pokazywał

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Koalka mój miał we wtorek 8,40 i NT 2,4. Mówią, że super i mam na siatce zaznaczone, że maluch na 85 centylu i niby NT mieści się w normie. Z tym, ze tak jak Ty zaczelam grzebać w necie i stres jest. Robiłaś pappe??

Linka jak pisalam wiesci super a polowkowe lepiej robić tak czy inaczej. Fajnie, szybko bedxiesz miała zrobione i co najważniejsze, przez osobę której ufasz!

Milagros no kilka postów wyżej o tym pisalam. Na pazdziernikowkach tez same chlopce. Ja bym była zadowolona hihi i liczę, że poprostu jakoś nie zauważyłam na poprzednich wizytach hihi. Zresztą do środy niedaleko.

Aob mnie też pobolewa ostatnio i musze zwolnić.. A dzis tak myślę czy to znowu nie powtórka boli z powodu zatwardzenia..

A ja dzis duży niedosyt po wizycie widziałam maluszka i bijące serduszko i nic więcej ani jak duży ani płci ciach ciach , musze następnym razem poprosić o pełne usg...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Lilth lekarz nie zaproponował mi Pappy. Jak mnie badał to stwierdził że przeziernosc w normie wszystko oki, kostka nosowa jest. Więc nie drązyłam. Skupiliśmy się na szukaniu płci bo poprosiłam. Dopiero jak od niego wyszłam to zaczęłam czytać ze 2.34 dla niespełna 8cmetrowego płodu to dużo.
Wydaje mi się ze doktor nie chciał mnie straszyc stwierdzeniem że niska to to jednak nie jest. Może umówić sie dla świętego spokoju do kogos na dziś? Niech inny ginekolog to sprawdzi?
Na płeć to chyba za wcześnie, na tym etapie to zgadywanka ale uparłam się więc szukał i siuśka nie znalazł, troszkę się zdziwiłam liczyłam jak nic na chłopca. No ale na połówkowym będzie wiadomo dokładnie.

Do góry