reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob super, dobrze że poszłam teraz będziesz spokojniejsza ;-), gratki jeszcze raz.

Nooo dobrze, ze poszlam, bo juz widzialam serducho a to na ten moment bylo najwazniejsze :-D tylko teraz nie wiem czy uda mi sie chodzic i tu i tu, bo babcia pilnuje mi mlodego i juz dzis krecila nosem, ze po co ja tak czesto chodze i zebym do jednego chodzila.. niby nie powiedziala wprost, ze nie chce pilnowac mi dziecko, ale znam ja i to byla delikatnie zasugerwowane... ona ma 80lat i nie rozumie tego po co te badania i w ogole...

Fakt piękne wieści w pierwszy dzień wiosny ;-)

Aob narazie nie myśl, bliżej wizyty będziesz zastanawiać się czy dasz radę iść na wizytę czy nie, ja z 3 dzieckiem zawsze u Gina byłam z synem bo nie miałam go gdzie zostawić.

Fakt piękne wieści w pierwszy dzień wiosny ;-)

Aob narazie nie myśl, bliżej wizyty będziesz zastanawiać się czy dasz radę iść na wizytę czy nie, ja z 3 dzieckiem zawsze u Gina byłam z synem bo nie miałam go gdzie zostawić.

No pozniej bede myslec, ale nie wiem czy ten moj maly by tak usiedzial podczas badania.. a ile wtedy Twoj synek mial?

3 latka a Twój ile ma?
Jak szłam na badanie to ja na Koźle a on obok mnie stal, czasem położna go czymś zajęła, a na usg jak chodziłam to siedział mi w nogach i wcinal słodycze ;-)

reklama
Do góry