reklama
Venuss23
Fanka BB :)
Ja jutro mam wizytę, ciekawe czy w końcu i ja dostanę jakieś zdjęcie :-)
Priinceseczka nie martw się. Tarczyca jest groźna tylko gdy jest nieleczona :-) Ja w 5 tygodniu miałam 3,37 tsh a w zeszły czwartek przy lekach spadło dużo, bo do 0,53 ale Ft4 15. Wizytę u endo mam dopiero 4 maja, ale wcześniej wizyta i tak mogłaby nic nie dać,bo tym jak lek zadziałał wiadomo po 6 tygodniach. Napewno lekarz zapisze Ci tabletki i będziesz pod jego kontrolą. Najważniejsze to to, że będziesz się leczyć :-)
Priinceseczka nie martw się. Tarczyca jest groźna tylko gdy jest nieleczona :-) Ja w 5 tygodniu miałam 3,37 tsh a w zeszły czwartek przy lekach spadło dużo, bo do 0,53 ale Ft4 15. Wizytę u endo mam dopiero 4 maja, ale wcześniej wizyta i tak mogłaby nic nie dać,bo tym jak lek zadziałał wiadomo po 6 tygodniach. Napewno lekarz zapisze Ci tabletki i będziesz pod jego kontrolą. Najważniejsze to to, że będziesz się leczyć :-)
Priinceseczka
Ja juz po wizycie. Bardzo sympatyczna pani doktor. Uspokoila mnie, przepisala leki i kazala zrobic przeciwciala, tsh,ft4 i przyjsc za 5-6tygodni.
Zrobila usg, wyszlo delikatne zgrubienie powiedziala ze moze byc to poczatek Hashimoto (nie wiem jak to sie pisze) ale nie musi. Powiedziala ze z koncem ciazy moze to zaniknac. Takze jestem spokojniejsza:-)
Zrobila usg, wyszlo delikatne zgrubienie powiedziala ze moze byc to poczatek Hashimoto (nie wiem jak to sie pisze) ale nie musi. Powiedziala ze z koncem ciazy moze to zaniknac. Takze jestem spokojniejsza:-)
Joasia_1986
Dziewczyny kciuki trzymałam oczywiście i czekam na dzisiejsze relacje. Może Wy mnie uspokoicie.
aob66
Moderatorka
Priinceseczka to swietnie, ze trafilas na fajna lekarke spokoj najwazniejszy
Priinceseczka
Milia, Euthyrox 50 przez 4 dni po pol tabletki a poznien po calej :-)
Kejtii super ze wszystko dobrze :-) czekamy na zdjecie:-)
Kejtii super ze wszystko dobrze :-) czekamy na zdjecie:-)
reklama
Keejti-93
A oto i ona(albo on) w całej okazałości. Pan doktor super. Wizyta długa wszystko mi pokazywał każda rękę i noge po kolei i te małe stopki widziałam!
Serduszko słyszałam 170/min
Krwiaka nie ma
Kręgosłup symetryczny no i ogólnie wszystko super za 2ttg prenatalne i pappa.
Ale się ciesze
Serduszko słyszałam 170/min
Krwiaka nie ma
Kręgosłup symetryczny no i ogólnie wszystko super za 2ttg prenatalne i pappa.
Ale się ciesze
Załączniki