reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
A oto moj Maluch w załączniku:-)

Nieco ponad 4cm, wiek ciąży to 11t3d, wg om 12t czyli ciąża młodsza o tydzień niż wynika z om. Dzisiaj za wcześnie było na zmierzenie przeziernosci, dopiero 12 maja na następnej wizycie.

Załączniki

• Screenshot_2016-04-25-21-00-45-1.png
    Screenshot_2016-04-25-21-00-45-1.png
    180,5 KB · Wyświetleń: 90
Ale macie super dzidzie :D Kejti moja dzidzia w 10+2 miała niecałe 3.5 więc podobnie :D ciekawe ile teraz będzie mieć :D

Koalka ale już dzidziuś duży :D

Super wieści dziewczyny :) naladowalyscie mnie pozytywnie :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

To jeszcze ja też pozytywnie. DZidzia ma 4,95 cm serduszko jak dzwon, kręgosłup mózg żołądek wszystko w porządku. Dwie rączki i nóżki. Ginka mówi ze bardxo długi chlopczyk, kolanka nawet widziałam. Jedyny minus to przeziernosci nie poznałam bo dzidzia leżała na wznak. Ruszalam się ginka mi ruszala brzuchem a moje dziecko niewzruszone, zasnęło w trakcie. Ginka dala mi zamiar do miejsca z certyfikatami jeśli chce pójść i zbadać to NT. Ale ja nie wiem cxy potrzebuje tej informacji... z synem miałam zmierzone ale i tak człowiek Zawsze myśli... dziękuję za kciuki. I powiem Wam ze ja chyba teraz tak naprawdę uwierzyłam i my śle ze będzie dobrze.

reklama
Do góry