reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Emka, a jesli mi wyszedl test juz 8 dni przed @ to znaczy ze zagniezdzenie bylo szybko? Tzn owu zakladam ze byla jakos 25-27 luty, test wyszedl mi 6 marca, czyli w najkrotszym czasie 8dpo, a w tym dluzszym (jesli owu byla 25lutego) to byl to 10 dpo. To ile moze miec teraz moja ciaza? Tadaaaaam jestem gamon z matmy:)

reklama
Wiesz co liczy sie tylko na dwa sposoby alno z om czyli od miesiączki albo z usg, owu zagnieżdżenie zapłodnienie nie ma większego znaczenia bo będziesz u gina używać tylko tych terminów.
Ale tak jak piszesz skoro testy juz wychodziły tzn ze zagnieżdżenie szynko nastąpiło :)

Mamusia super ze wizyta udane :)

Em Ka, to ja wiem ze u gina jest termin wg om lub usg ale to zalezy od tego wlasnie kiedy bylo zagniezdzenie no i owu, wiec w sumie wszystko jest ze soba powiazane. Mi chodzi o to, ze skoro np owu byla 27 a test wyszedl 6 marca, to to znaczy, ze moja ciaza nie moze byc mlodsza niz 4t5d?;)))

Ja mam mlodsza ciaze mi test wyszedl w 35 d. cyklu a grubasne krechy w 42 i mam ciaze mlodsza o jakiej 7-8 dni :) (robilam tylko 2 testy )

reklama
Do góry